Skip to main content

1e automonteur

Country: the Netherlands – Location: Delfzijl – Education level: VocationalFlexible

Wij zijn op zoek naar een 1e autotechnicus die houdt van zeer veel afwisseling in zijn of haar werk! 

Job Description technical vacancy 1e automonteur

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het zorgvuldig uitvoeren van onderhoudsbeurten. Daarnaast het verrichten van opgedragen reparatie-, revisiewerkzaamheden en (de)monteren van onderdelen en accessoires. Het uitvoeren van APK-keuringen kan tot uw takenpakket behoren. Om dit naar behoren te kunnen doen beschikt onze opdrachtgever over moderne gereedschappen en apparatuur. Natuurlijk word je voortdurend op de hoogte gehouden van de nieuwste technieken. Ook ben je in de weekenden bij drukte inzetbaar en je draait 24-uurs consignatiediensten als servicemonteur ter ondersteuning van de ANWB. 

Company description

Onze opdrachtgever is  als vakgarage "universele dealerbedrijf” thuis in alle merken, dus onafhankelijk; of het nu gaat om reparatie, onderhoud of aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Door een gedegen trainingsprogramma blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken waarmee auto's steeds weer worden uitgerust. Zij werken snel en op basis van vooraf vastgestelde tarieven. Ook is onze opdrachtgever specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van de zakelijk gereden auto. 


Wat maakt het werk bij onze opdrachtgever nu zo interessant? Er is veel afwisseling, ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en je komt te werken in een sfeervol team.  Bovendien ben je werkzaam als "wegenwachter" van de pechhulp. voor zowel alarmcentrales van verzekeringsmaatschappijen en voor ANWB. Je draait dus regelmatig 24-uurs diensten en bent veel "bij de weg". Je werkt dus niet alleen in de garage maar helpt mensen ook weer "op weg".


  

 

 

We offer technical vacancy 1e automonteur

Voor deze functie geldt natuurlijk dat je minimaal 7 maanden gedetacheerd gaat worden via Maintec. Dat betekend dat je eigentijdse arbeidsvoorwaarden hebt en beloning conform CAO Motorvoertuigentechniek en Tweewielbedrijven. Je bouwt vakantiegeld en vakantie uren op, ontvangt wekelijks je salaris en natuurlijk ontvang je van ons reiskostenvergoeding. Het startsalaris ligt op € 2.350/€ 2.500,= per maand excl. toeslagen. Na deze periode van detacheren zal je bij gelijkblijvend functioneren overgenomen worden door onze opdrachtgever. Zoals aangegeven werk je in een hecht en gezellig team. Eventueel is een 32-urige werkweek bespreekbaar. 

Required Skills / Qualifications technical vacancy 1e automonteur

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, je beschikt over een afgeronde opleiding tot 2e Autotechnicus / Automonteur en je hebt aantoonbare ervaring van minimaal 3  jaar. Uiteraard ben je in bezit van een rijbewijs, flexibel in zetbaar en je vindt het leuk om wisselende diensten te werken. Jouw werk voer je nauwkeurig uit met oog voor detail en je bent fulltime beschikbaar en in bezit van eigen vervoer.   

Other information

Location:
Delfzijl
Education level:
Vocational
Sectors:
Automotive
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Renate Oldenburger
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
renate.oldenburger@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.