Skip to main content

1e monteur services water

Country: the Netherlands – Education level: VocationalProject

Job Description technical vacancy 1e monteur services water

Als eerste monteur verricht je algemene onderhoudswerkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor het oplossen van gebruikelijke storingen aan (openbare en particuliere) zwembadinstallaties/sauna’s en gedeeltelijk aan bedrijfsspecifieke waterzuiveringsinstallaties.

De uitvoeren van storings- , reparatie- , en onderhoudswerkzaamheden is op elektrotechnisch en mechanisch gebied. Je weet de werkzaamheden conform de door het bedrijf gestelde eisen uit te voeren. Je weet hoe je effectief moet handelen, levert kwaliteit en kunt onder tijdsdruk werken. Ook verricht je preventieve onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan de hand van controleschema's. Je bent zelfstandig en kunt voorstellen doen welke onderdelen vervangen dan wel gerepareerd dienen te worden. Uiteraard in overleg met de klant. In deze functie krijg je de ruimte te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor verbetering van apparatuur, systemen en werkwijzen. Je hebt contact met klanten en bent fysiek in in staat onder verschillende (weer)invloeden te werken. Werkzaamheden worden deels in de buitenlucht uitgevoerd. Tillen van zakken zuiveringsmiddelen (zout, marmer, zand) is voor jouw geen probleem en wisselend rooster/ consignatiediensten buiten kantooruren is een vanzelfsprekendheid voor jouw in de functie van stortingsmonteur. 

Company description

Onze opdrachtgever is al meer dan 35 jaar specialist om te zorgen voor schoon, helder water. Zij bieden je een op jouw behoeften afgestemd concept rondom water: van de keuze van de beste boorplaats tot en met de bronboring, van de waterzuiveringsinstallatie tot en met de benutting van aardwarmte.

We offer technical vacancy 1e monteur services water

Je komt te werken in een team van enthousiaste collega’s en een informele bedrijfscultuur. Vanzelfsprekend ontvang je een passend salaris en eigentijdse arbeidsvoorwaarden. In de eerste periode zal je voor korte tijd contractueel verbonden worden aan Maintec. Daarna kom je in dienst bij onze opdrachtgever.

Required Skills / Qualifications technical vacancy 1e monteur services water

De functie vereist een opleiding op Middelbaar Technisch niveau (niveau 3) richting EMRA (elektrotechniek, Meet- en regel Automatiseringstechniek en tenminste 3 jaren aantoonbare ervaring in vergelijkbare functie in de zwembadtechniek en waterbehandelingstechniek. Je bent in staat tot het instellen en bedienen van PLC’s , schakelkasten en het bedienen van technische gereedschappen. Ook heb ervaring met het bedienen van diverse softwareprogramma’s, stel- en meetapparatuur e.d. Je bent fulltime beschikbaar en bij voorkeur in bezit van BE rijbewijs.

Other information

Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Renate Oldenburger
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
renate.oldenburger@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.