Skip to main content

aankomend monteur services

Country: the Netherlands – Location: Leek – Education level: VocationalPermanent position

Job Description technical vacancy aankomend monteur services

Als aankomend monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van eenvoudige storings- , reparatie- en onderhoudswerkzaamheden op elektrotechnisch en mechanisch gebied. Je doet dit in opdracht van de werkvoorbereider en/of allround monteur services (mentor) door het bevestigen van de storingsoorzaak a.d.h.v. ontvangen storingsmeldingen. Bij afwijkingen in overleg treden met werkvoorbereider en/of mentor.

In deze functie krijg je de ruimte te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor verbetering van apparatuur, systemen en werkwijzen. Je hebt contact met klanten en bent in staat tot het geven van eenvoudige vaktechnische aanwijzingen. Je bent fysiek in staat onder verschillende (weer)invloeden te werken. Werkzaamheden worden deels in de buitenlucht uitgevoerd. Tillen van zakken zuiveringsmiddelen (zout, marmer, zand) is voor jouw geen probleem en wisselend rooster/ consignatiediensten buiten kantooruren is een vanzelfsprekendheid voor jouw in de functie van stortingsmonteur.

Company description

Onze opdrachtgever is al meer dan 35 jaar specialist om te zorgen voor schoon, helder water. Zij bieden je een op jouw behoeften afgestemd concept rondom water: van de keuze van de beste boorplaats tot en met de bronboring, van de waterzuiveringsinstallatie tot en met de benutting van aardwarmte

We offer technical vacancy aankomend monteur services

Je komt te werken in een team van enthousiaste collega’s en een informele bedrijfscultuur. Vanzelfsprekend ontvang je een passend salaris en eigentijdse arbeidsvoorwaarden. In de eerste periode zal je contractueel verbonden worden aan Maintec.

Required Skills / Qualifications technical vacancy aankomend monteur services

De functie vereist een opleiding op Middelbaar Technisch niveau (niveau 3) richting EMRA (elektrotechniek, meet- en regel Automatiseringstechniek) of vergelijkbaar. Beheersing van de Duitse taal is een pre. Je kunt PLC’s. schakelkasten ben technische gereedschappen bedienen. Ook ben je in staat diverse softwareprogramma’s, stel- en meetapparatuur e.d te bedienen. Je bent ambitieus, leergierig en je kunt goed luisteren. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die in het bezit zijn van rijbewijs BE.

Other information

Location:
Leek
Education level:
Vocational
Sectors:
Civil Engineering
Job type:
Permanent position
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Renate Oldenburger
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
050-3139018
email:
noordoost@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.