Skip to main content

Aankoopadviseur Occasions

Country: the Netherlands – Location: Regio Dordrecht – Education level: VocationalFlexible

Job Description technical vacancy Aankoopadviseur Occasions

Voor een groeiend autobedrijf in de regio Dordrecht zijn wij per direct op zoek naar een gepassioneerde, gedreven en zeer klantgerichte Aankoopadviseur Occasions voor fulltime. 

In deze brede en uitdagende functie ga je onder meer prospects en klanten actief en zelfstandig benaderen. Je bent verantwoordelijk voor een juiste presentatie van de voorraad (fysiek en online), het taxeren en inruilen van gebruikte auto's en een accurate opvolging van de verkooptrajecten. Ook ben je in staat de wensen van de klant te vertalen naar de actuele voorraad van onze opdrachtgever. Het gehele traject van gastvrije ontvangst tot en met het succesvol closen van de deal is bij jou in vertrouwde handen.

Samenvattend een verantwoordelijke functie met veel zelfstandigheid voor een Aankoopadviseur met de passende ervaring en een aantoonbaar positief trackrecord!

Company description

Je kunt een zelfstandige functie verwachten binnen een groeiend en ambitieus universeel autobedrijf, aangesloten bij een succesvolle garageformule. Hier wordt eigen initiatief gewaardeerd en ook zeker gestimuleerd. Tevens krijg je veel verantwoordelijkheid in een zeer persoonlijke en informele werkomgeving. De focus van onze opdrachtgever ligt bij een hoge klanttevredenheid door het leveren van kwaliteit en optimale onderlinge samenwerking binnen een respectvolle, open cultuur.

We offer technical vacancy Aankoopadviseur Occasions

Er wordt je een afwisselende baan geboden met de kans om mee te groeien met onze opdrachtgever. Je krijgt volop de gelegenheid jezelf te ontplooien en relevante opleidingen of cursussen te volgen. Hier hoort vanzelfsprekend een marktconform salaris bij met tevens een goede prestatie bonusregeling en representatieve auto van de zaak. Je krijgt tot slot een fulltime arbeidscontract, direct en rechtstreeks bij onze opdrachtgever.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Aankoopadviseur Occasions

Als succesvol Aankoopadviseur herken jij jezelf in de volgende kenmerken: hoge commerciële ambities, positief onderscheidingsvermogen, resultaatgericht, passie voor het vak, geen uitdaging uit de weg gaan en allesbehalve een afwachtende houding.

Daarnaast beschik je over:

-een afgeronde commerciële automotive opleiding, bijvoorbeeld IVA-Driebergen;

-minimaal vier jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare Sales functie bij een autobedrijf;

-uitstekende communicatieve, contactuele en sociale vaardigheden;

-een representatieve uitstraling;

-rijbewijs B;

-woonachtig in de regio Dordrecht. 

Other information

Location:
Regio Dordrecht
Education level:
Vocational
Sectors:
Automotive
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.