Skip to main content

Accountmanager Lease

Country: the Netherlands – Location: Noord-Brabant – Education level: Higher professional educationFlexible

Job Description technical vacancy Accountmanager Lease

Wij zoeken een gedreven lease professional met commerciële drive, die de uitdaging met beide handen aangrijpt om zelf op betrokken en proactieve wijze een eigen klantenbestand op te bouwen en uit te breiden. Er is eveneens sprake van een gedeeltelijk bestaande klantenportefeuille.

Je hebt bij grote voorkeur een eigen netwerk in Brabant en wordt commercieel verantwoordelijk voor je omzet en resultaten. Daarbij toon je een grote mate van zelfwerkzaamheid door zelfstandig afspraken te maken met prospects, je eigen netwerk uit te breiden en leads op te volgen. Je maakt onder meer slim gebruik van de mogelijkheden van het beschikbare dealernetwerk. Daarnaast ben je in staat om je een goed beeld te vormen van de specifieke klantsituatie en denk je op constructieve wijze met de klant mee over de meest ideale mobiliteitsoplossing. Je kunt rekenen op professionele ondersteuning van de commerciële binnendienst met wie je nauw samenwerkt. In deze brede en veelzijdige functie rapporteer je direct aan de Manager Lease. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Company description

Je gaat werken bij een vooruitstrevende en dynamische bank- en merkonafhankelijke autoleasemaatschappij, tevens VNA lid. De werksfeer is te omschrijven als informeel en betrokken binnen een professioneel, compact en enthousiast team. Het karakter van het bedrijf is hands-on en collegiaal met een no-nonsense mentaliteit. 

We offer technical vacancy Accountmanager Lease

Onze opdrachtgever is een uiterst betrouwbare en financieel gezonde organisatie. Er wordt je een prettige werksfeer in een resultaatgerichte werkomgeving geboden met ruime opleidingsmogelijkheden. Prestaties worden bij dit bedrijf op de juiste waarde geschat en men heeft oog voor je capaciteiten. Je treedt direct op contractbasis in dienst bij onze opdrachtgever. Tot slot krijg je een prima arbeidsvoorwaardenpakket geboden met een uitstekend salaris en tevens een representatieve auto van de zaak.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Accountmanager Lease

- Een commerciële opleiding op HBO-niveau, Automotive gerelateerd;
- Minimaal drie jaar relevante werkervaring in een dergelijke functie bij een autoleasemaatschappij en/of in de buitendienst bij een automobielbedrijf;
- Een aangeboren talent voor netwerken met een gezonde dosis flair en overredingskracht;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
- Je bezit de natuurlijke gave om deuren te openen die voor anderen gesloten blijven;
- Woonachtig in de provincie Noord-Brabant.

Other information

Location:
Noord-Brabant
Education level:
Higher professional education
Sectors:
Automotive
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Paul van Wilgenburg
Contact address:
Pijlstaartlaan 5 a
Zipcode:
3704 HS
Location:
Zeist
Phone number:
+31 88 525 29 10
email:
paul.van.wilgenburg@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.