Skip to main content

Allround Servicemonteur Buitendienst

Country: the Netherlands – Location: Sneek – Education level: VocationalFlexible

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren allround servicemonteur. Interesse? Bekijk dan onze vacature. 

Job Description technical vacancy Allround Servicemonteur Buitendienst

Als monteur buitendienst voer je onderhoud en reparaties uit aan houtbewerkingsmachines op locatie bij onze klanten. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het plaatsen van diverse soorten houtbewerkingsmachines en adviseer je de klant over het gebruik en onderhoud van machines. 

Je komt  in een stimulerende werkomgeving terecht, waar collegialiteit en goede werksfeer voorop staan. Een werkomgeving waar je samen werkt met vakkundige collega's.Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan jouw persoonlijke- en professionele groei. Je vind het dan ook geen probleem om eventuele aanvullende cursussen/opleidingen te volgen. Onze opdrachtgever biedt goede voorzieningen om werk en privé goed te kunnen combineren. 

Company description

Het bedrijf is actief in de houtverwerkende industrie. Ze leveren alles op het gebied van houtbewerkingsmachines. Het gaat dan om nieuwe of gebruikte machines, onderhoud en certificering.

We offer technical vacancy Allround Servicemonteur Buitendienst

Een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Bij een opdrachtgever die oog heeft voor een veilige werkomgeving. Je word beloond met een goed salaris (in overeenkomst met leeftijd en ervaring volgens CAO metaalbewerkingsbedrijf). Je kunt er dus van uit gaan dat de beloning en overige voorwaarden prima in orde zijn! 

Je bouwt pensioen op bij een fonds. Bij Maintec bouw je pensioen op vanaf 26 gewerkte weken via STIPP pensioenfonds. Wanneer je in dienst treed bij onze opdrachtgever krijg je een pensioenaanbod via hun pensioenfonds. 

Indien je werkzaam bent in de buitendienst, dan staat er een auto ter beschikking.

Bij goed functioneren is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een contract voor onbepaalde tijd. 

Required Skills / Qualifications technical vacancy Allround Servicemonteur Buitendienst

Een technische opleiding op MBO-4 niveau met kennis van elektronica, krachtstroom, pneumatiek en hydrauliek. Relevante werkervaring als monteur, bij voorkeur in de houtverwerkende industrie. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. In bezit van rijbewijs B/E. Voor de monteur buitendienst is het van belang dat je zelfstandig moet kunnen werken en geen 9 tot 5 mentaliteit moet hebben. De arbeidstijd per dag is 9 uur waardoor je vaak op vrijdag vrij bent, ook bestaat de mogelijkheid om 36 uur per week te werken waardoor je altijd op vrijdag vrij bent.

Other information

Location:
Sneek
Education level:
Vocational
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Linda Feenstra
Contact address:
Businesspark Friesland-West 27 e
Zipcode:
8447 SL
Location:
Heerenveen
Phone number:
+31513653434
email:
linda.feenstra@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.