Skip to main content

Assemblage medewerker

Country: the Netherlands – Location: MIDDELBURG – Education level: VocationalFlexible

Ben jij ZZP'er, schoolverlater of ben jij die ervaren elektrotechnicus en wil je projectmatig werken? Wij hebben mooie en langdurige projecten in Nederland en België beschikbaar, waarbij een vaste baan bij de opdrachtgever altijd bespreekbaar is.

Job Description technical vacancy Assemblage medewerker

Als Assemblage medewerker bij Maintec ga je aan de slag bij onze opdrachtgever die transportbanden en palletisers maakt voor in de voedingsmiddelenindustrie.

Het is een baan met afwisselende werkzaamheden beginnend met het controleren van de onderdelen, monteren en samenstellen van de machines.

Daarna vindt er een controle plaats van je eigen werkzaamheden en tot slot het proefdraaien en testen van de installatie.

Na een proefperiode en een jaar bij ons in dienst te zijn geweest zal er een overname door onze opdrachtgever plaatsvinden. 

Company description

Maintec Zeeland is dé technisch detacheerder in de regio Zeeland. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote landelijke installateurs in Nederland en België als lokaal sterke MKB-bedrijven.

We offer technical vacancy Assemblage medewerker

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, ADV dagen en andere vergoedingen adhv de te volgen CAO.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode.

Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomst perspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Assemblage medewerker

-MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring, bij voorkeur Elektrotechniek en/of WTB

-Bij voorkeur kennis en ervaring van RVS transportsystemen en diverse PLC besturingssystemen (Siemens, etc.)

-Goede communicatieve vaardigheden

-Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

-Goed probleemoplossend vermogen

-Oog voor detail en kwaliteitsgericht

-Flexibiliteit 

-Rijbewijs B (E)

-VCA Basis


Other information

Location:
MIDDELBURG
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Bart Tramper
Contact address:
Spuistraat 104
Zipcode:
4381 HT
Location:
Vlissingen
Phone number:
+31118440199
email:
bart.tramper@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.