Skip to main content

Assemblagemedewerker

Country: the Netherlands – Location: Sneek – Education level: VocationalFlexible

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek bij een sterk groeiend, internationaal bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Job Description technical vacancy Assemblagemedewerker

Als assemblagemedewerker werk je samen met het productieteam naar goede en tijdige levering aan de klanten, omdat de organisatie zijn producten wereldwijd aanbiedt zul je hierbij rekening moeten houden met klant- en land specifieke wensen. Je werkzaamheden bestaan uit het assembleren en monteren van onderdelen van mechanische en elektrotechnische producten. Je gaat aan de hand van vastgestelde normen de apparaten testen en klaar maken voor verzending, Je bent verantwoordelijk voor het signaleren, rapporteren en oplossen van problemen die zich tijdens dit assemblageproces voor doen. Je denkt mee in het verbeteringsproces van de productie en voert een gedegen kwaliteitscontrole uit. 

Company description

Onze opdrachtgever is een internationale speler op het gebied van het produceren van doseersystemen voor grondstoffen en additieven in de kunststofverwerkende industrie, deze doseersystemen vind je overal ter wereld. Ter uitbreiding van de montage/ assemblage afdeling zijn ze nu op zoek naar een assemblage medewerker. Je komt terecht in een gevarieerd team waar een goede werksfeer en een positieve motivatie voorop staat. Door de variatie in het team komt er iedere koffiepauze wel een ander onderwerp besproken en voelt iedereen zich vanaf dag één geaccepteerd en welkom.

We offer technical vacancy Assemblagemedewerker

Een zeer uitdagende baan in een dynamische werkomgeving. Bij een opdrachtgever die oog heeft voor een veilige werkomgeving. Je word beloond met een goed salaris (in overeenkomst met leeftijd en ervaring volgens CAO metaalbewerkingsbedrijf). Je kunt er dus van uit gaan dat de beloning en overige voorwaarden prima in orde zijn! Verder heb je binnen de organisatie prima doorgroeimogelijkheden en is het mogelijk werkgerelateerde trainingen en cursussen te volgen. 

Je bouwt pensioen op bij een fonds. Bij Maintec bouw je pensioen op vanaf 26 gewerkte weken via STIPP pensioenfonds. Wanneer je in dienst treed bij onze opdrachtgever krijg je een pensioenaanbod via hun pensioenfonds. 

De opdrachtgever hanteert een reiskostenvergoeding van €0,19 de km met een maximum van €150,- per maand. 

Bij goed functioneren is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een contract voor onbepaalde tijd. 

Required Skills / Qualifications technical vacancy Assemblagemedewerker

Je hebt minimaal een afgeronde vooropleiding MBO-2 in een technische richting. Je hebt kennis van de metaalbewerking en/of elektrotechniek. Je hebt +/- 2 jaar werkervaring in een gerelateerde functie. Je hebt geen problemen met seriematige werkzaamheden. Je kunt goed uit de voeten met een computer. Je bent in staat nauwkeurig te werken, hebt een positieve instelling, bent gemotiveerd, collegiaal en hebt de focus op kwaliteit.

Other information

Location:
Sneek
Education level:
Vocational
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Jeannette Zweed
Contact address:
Businesspark Friesland-West 27 E
Zipcode:
8447 SL
Location:
Heerenveen
Phone number:
+31513653434
email:
jeannette.zweed@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.