Skip to main content

BBL leer-/werk traject in de techniek

Country: the Netherlands – Location: Vlissingen – Education level: Basic levelWork-study program

Net je VMBO opleiding afgerond en/of ben je op zoek naar een BBL leer-/werkplek richting de techniek? Dan moet je zeker even verder lezen!

Job Description technical vacancy BBL leer-/werk traject in de techniek

Je hebt net je voortgezet middelbare beroepsonderwijs afgerond en bent toe aan je (eerste) baan in de techniek. Je bent niet alleen leergierig, maar hebt ook technisch zicht.

Je gaat 4 of 5 dagen in de week aan de slag bij één van onze top opdrachtgevers in jou opleidingsrichting en daarnaast ga je één dag of in de avond naar school (afhankelijk van je opleiding). Uiteraard dragen wij er zorg voor dat jij zowel intern alsmede extern voldoende praktijkbegeleiding krijgt .


Company description

Maintec is een van de betere en gerenommeerde detachering bureau’s en begeleidt je tijdens het hele opleidingstraject.  Als jij gemotiveerd  en gedisciplineerd bent  dan zal jij slagen! Het slagingspercentage van onze leerlingen is dan ook erg hoog.

Omdat Maintec graag investeert in goede (aankomende) vakmensen betalen wij volledig jou boekengeld en scholingsgeld! Daarnaast krijg je een detacheringcontract voor de duur van je opleiding en treed je mogelijk in dienst bij de opdrachtgever. Je bent dus gegarandeerd van inkomsten en een baan vanaf dag 1!.

We offer technical vacancy BBL leer-/werk traject in de techniek

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten in een fulltime baan waarbij veiligheid en goede arbeidsomstandigheden in een hoog vaandel staan.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling via STIPP, ADV/ATV dagen, overwerktoeslag en andere vergoedingen volgens de inlenersbeloning (NBBU) een de te volgen CAO (op basis van 40uur / week. Gemaakte onkosten worden vergoed of op voorhand beschikbaar gesteld.

Eventueel zijn er bonussen te verdienen bij het aanleveren van toekomstige collega’s. Een auto van de zaak is afhankelijk van de functie en opdrachtgever.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode. Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomstperspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.

Required Skills / Qualifications technical vacancy BBL leer-/werk traject in de techniek

-            Je beschikt over een afgeronde vooropleiding

-          Je hebt technisch inzicht en wil hier je werk van maken

-          Je bent eerlijk, gemotiveerd en gedreven

-          Je beschikt over een geldig rijbewijs (pré)

-          Je beschikt over een geldig VCA diploma (pré)

Other information

Location:
Vlissingen
Education level:
Basic level
Sectors:
Installatie
Job type:
Work-study program
Working time:
Half Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Bart Tramper
Contact address:
Spuistraat 104
Zipcode:
4381 HT
Location:
Vlissingen
Phone number:
+31118440199
email:
bart.tramper@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.