Skip to main content

BBL leer-/werk traject in de techniek

Country: the Netherlands – Location: Zeeland / Landelijk – Education level: Basic levelWork-study program

Net je VMBO opleiding afgerond en/of ben je op zoek naar een BBL leer-/werkplek richting de techniek? Dan moet je zeker even verder lezen!

Job Description technical vacancy BBL leer-/werk traject in de techniek

Als BBL leerling in de techniek ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in jou opleidingsrichting.

Company description

Je hebt net je voortgezet middelbare beroepsonderwijs afgerond en bent toe aan je (eerste) baan in de techniek. Je bent niet alleen leergierig, maar hebt ook technisch zicht.

Je gaat 4 of 5 dagen in de week aan de slag en daarnaast ga je één dag of in de avond naar school (afhankelijk van je opleiding). Uiteraard dragen wij er zorg voor dat jij zowel intern alsmede extern voldoende praktijkbegeleiding krijgt .


We offer technical vacancy BBL leer-/werk traject in de techniek

  • Om voor het  BBL-traject in aanmerking te komen heb je net je VMBO diploma behaald.
  • Of je hebt al enige jaren werkervaring op gedaan in het technische vakgebied waar je de opleiding in wil gaan volgen zoals; bedrijfswagen techniek, koeltechniek, elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica, automotive, etc.
  • Je bent 16 jaar of ouder.
  • De opleidingsrichting bepalen wij samen aan de hand van jou vooropleiding en ambities!


Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 20 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, ADV dagen en andere vergoedingen adhv de te volgen CAO.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode.

Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomst perspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.

Required Skills / Qualifications technical vacancy BBL leer-/werk traject in de techniek

Maintec begeleidt je tijdens het hele opleidingstraject.  Als jij gemotiveerd  en gedisciplineerd bent  dan zal jij slagen! Het slagingspercentage van onze leerlingen is hoog.

Omdat Maintec graag investeert in goede (aankomende) vakmensen betalen wij volledig jou boekengeld en scholingsgeld! Daarnaast krijg je een detachering- vast contract voor de duur van je opleiding. Je bent dus gegarandeerd van inkomsten en een baan vanaf dag 1!

Other information

Location:
Zeeland / Landelijk
Education level:
Basic level
Sectors:
Installatie
Job type:
Work-study program
Working time:
Half Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Bart Tramper
Contact address:
Spuistraat 104
Zipcode:
4381 HT
Location:
Vlissingen
Phone number:
+31118440199
email:
bart.tramper@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.