Skip to main content

BBL Leerling bedrijfsautotechnicus, MBO niveau 2

Country: the Netherlands – Location: Scheemda – Education level: Basic levelFlexible

Onze opdrachtgever is al meer dan 35 jaar actief in het inzamelen, afvoeren en verwerken van afval.  Scheiding aan de bron van de diverse afvalstoffen speelt daarbij een belangrijke rol.  

Job Description technical vacancy BBL Leerling bedrijfsautotechnicus, MBO niveau 2

In dit werk/leer traject ga je leren om als zelfstandig bedrijfsautomonteur werkzaam te worden.  

Doel van de opleiding

Het is  jouw taak uit te zoeken wat er met een voertuig aan de hand is en te bedenken hoe je dit repareert. Je voert onderhoudsbeurten uit aan trucks, aanhangers, overslagkranen, stationaire machines, heftrucks, vuilniswagens en containerwagens. Je helpt bij keuringen en onderhoudsklussen zoals het verwisselen van banden, het bijstellen van lampen en het vervangen van filters. Verder ben je best veel bezig met elektronica. Dat komt omdat in trucks steeds meer elektronische apparatuur zit. Uiteraard voer jij je werkzaamheden onder begeleiding van de bedrijfsautomonteur. 


Company description

Onze opdrachtgever is al meer dan 35 jaar actief in het inzamelen, afvoeren en verwerken van afval.  Scheiding aan de bron van de diverse afvalstoffen speelt daarbij een belangrijke rol.  

We offer technical vacancy BBL Leerling bedrijfsautotechnicus, MBO niveau 2

Om als leerling via Maintec werkzaam te worden, ontvang je een detacheringsovereenkomst van de duur van de opleiding. Je ontvangt uiteraard een marktconform salaris, je werkt in een moderne werkplaats met diverse materialen en apparatuur. Wij onderhouden de contacten op je nieuwe werkplek, met school en natuurlijk met jou. Ben je nog minderjarig of vindt je het gewoon prettig om (één van) je ouders/verzorgers mee te nemen? Natuurlijk zijn ook zij van harte welkom om samen met jou bij ons op gesprek te komen.       

Required Skills / Qualifications technical vacancy BBL Leerling bedrijfsautotechnicus, MBO niveau 2

Om in aanmerking te komen voor deze opleiding, moet je een afgeronde VMBO kader beroepsonderwijs hebben en ben je tenminste 16 jaar. Je bent in bezit van rijbewijs B of bent bereid direct op je 17e lessen te gaan volgen.  Deze functie wordt in principe uitgevoerd in dagdienst. Wel ben je bereid tot het draaien van stand-by diensten. Uiteraard staat het afronden van je opleiding voorop: op lesdagen ben jij niet inzetbaar.  

Waaraan moet een leerling voldoen?

  • Je bent flexibel om op wisselende tijden te werken. Ook in de schoolvakanties kan er een beroep op je worden gedaan.
  • Je bent leergierig, je komt de lesafspraken en huiswerkopdrachten na. Als jij je planning goed volgt, voorkom je achterstand op school.
  • Je bent collegiaal, je werkt samen met je mentor.
  • Je kunt goed luisteren, je ontvangt namelijk aanwijzingen van je mentor op de werkvloer.
  • Je bent ervan bewust van veiligheid, je weet dat als jij je niet aan de veiligheidsregels houdt, er ongelukken ontstaan. Dit willen we natuurlijk voorkomen.
  • Je bent een doorzetter, werken- en leren combineren valt niet altijd mee. Maar doorzetten is een investering om met diploma en een nieuwe baan van school af te gaan.  

Other information

Location:
Scheemda
Education level:
Basic level
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Janny Klei
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
janny.klei@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.