Skip to main content

BBL Leerling Eerste Autotechnicus

Country: the Netherlands – Location: Reusel – Education level: VocationalProject

Job Description technical vacancy BBL Leerling Eerste Autotechnicus

Voor een officiële merkdealer van aansprekende personenauto's zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren man/ vrouw voor de functie van leerling 1e Autotechnicus.

Jij hebt aantoonbare recente ervaring bij een autobedrijf, bij voorkeur merkdealer, met diverse onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Ook heb jij ruime ervaring met het uitvoeren van afleverbeurten, nul beurten, winterinspecties en bandenwissel. Daarbij vind jij het belangrijk goed op de kwaliteit van het geleverde werk te letten.

Het gaat in principe om een functie voor fulltime (1 dag per week naar school en vier dagen werken) waarbij gestart zal worden via Maintec. Indien alles naar wenst verloopt zijn er echter mogelijkheden om over genomen te worden door onze opdrachtgever!

Ben jij Leerling 2e Autotechnicus en bijna klaar met je opleiding, maar zoek je nog een leerwerkplek om de opleiding af te kunnen ronden? Dan zeker ook reageren!

Company description

Een officiële merkdealer van voornamelijk personenauto's. Zij zijn gevestigd in de regio Kempen!. Naast de goede resultaten in de autoverkoop is ook de werkplaats erg goed gevuld met werkzaamheden, vandaar ook deze vacature! Er heerst een uitstekende werksfeer, de werkplaats is voorzien van moderne apparatuur en er is een hoge collegialiteit. Er zijn zowel veel particuliere als zakelijke klanten.


We offer technical vacancy BBL Leerling Eerste Autotechnicus

Maintec begeleidt je tijdens het hele opleidingstraject, vaak tot en met een Voortgezet Vakdiploma. Als jij gemotiveerd bent, moet het je lukken te slagen - het slagingspercentage van onze leerlingen is hoog. Daarnaast is er volop werk voor je in de techniek, met goede doorgroeimogelijkheden. Daar helpen wij jou bij! Misschien word jij na je opleiding wel 1 van onze Maintec Interim Professionals.

- Salaris conform leeftijd en opleiding cao m.v.t
- Elke week salaris uitbetaling
- Doorbetaling schooldag conform cao m.v.t
- Reiskostenvergoeding
- Studiekostenvergoeding
- Contract voor de duur van de opleiding
- Gratis praktijktrainingen autotechniek bij Innovam
- Uitstekende begeleiding tijdens leerwerktraject

Required Skills / Qualifications technical vacancy BBL Leerling Eerste Autotechnicus

Je bent al in het bezit van een technische vooropleiding en wil je graag verder ontwikkelen in de autotechniek. Je bent gemotiveerd en een echte aanpakker. Bij voorkeur ben je al in het bezit van een VCA certificaat.

Other information

Location:
Reusel
Education level:
Vocational
Sectors:
Civil Engineering
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Hassan Kabal
Contact address:
K.P. van der Mandelelaan 110
Zipcode:
3062 MB
Location:
Rotterdam
Phone number:
010-2150559
email:
zuidwest@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.