Skip to main content

BBL Leerling Mechatronica monteur

Country: the Netherlands – Location: Arnhem – Education level: Basic levelWork-study program

Als ik, Jeffrey, monteur mechatronica, nu opnieuw voor de keuze stond, dan wist ik het wel! Dan had ik precies hetzelfde gedaan. Solliciteren bij Maintec, zodat ik de hele week zowel elektrotechnisch als mechanisch kan sleutelen. Geld verdienen met mijn h

Job Description technical vacancy BBL Leerling Mechatronica monteur

ViaMaintec kun je kiezen uit verschillende opdrachtgevers. Ze hebben allemaal één ding gemeen; ze hebben jouw hulp keihard nodig! Dat varieert van hetsamenstellen en afmonteren van machines, tot het aansluiten, bedraden enopstarten van besturingssystemen. Hydraulische, pneumatische en anderecomponenten zijn dagelijkse kost voor je. Als machines nog niet werken zoals wewillen, ga je storingen zoeken om het probleem te lokaliseren. Het is vaak eenbehoorlijk zelfstandige functie waarin je veel afwisseling hebt in je werk.Gelukkig maar, want elke dag hetzelfde doen past niet bij de baan waar ik blijvan word. Dat geldt voor jou waarschijnlijk ook, toch?

Company description

Maintec in Arnhem is de beste plek voor vaklieden & leerlingen om banen in de techniek te vinden in de regio Gelderland. Wij bieden goede voorwaarden en afwisselend werk! Maintec rekruteert en detacheert bij zowel grote landelijke partijen als bij lokaal sterke MKB-bedrijven.


We offer technical vacancy BBL Leerling Mechatronica monteur

Wat kun je van ons verwachten?

Maintec begeleidt je tijdens het hele opleidingstraject, vaak tot en met een voortgezet Vakdiploma. Als jij gemotiveerd bent, gaan we er samen voor zorgen dat je gaat slagen! Het slagingspercentage van de leerlingen van Maintec is namelijk erg hoog. Niet helemaal op je plek, met onze begeleiding vinden we samen een nieuwe opdracht. Misschien word jij na je opleiding wel 1 van onze Maintec Interim Professionals.

Wij bieden:
• Een aantrekkelijk salaris, tussen de € 750 en €1800,- (gebaseerd 40 uur). Het salaris is afhankelijk van leeftijd, diploma's en opleiding
• Elke week salaris uitbetaling
• Doorbetaling schooldag indien het cao het aangeeft
• Reiskostenvergoeding
• Studiekostenvergoeding
• Contract voor de duur van de opleiding
• Gratis mogelijk tot het volgen van extra praktijktrainingen
• Uitstekende begeleiding tijdens leerwerktraject
• Maintec starterskit

Required Skills / Qualifications technical vacancy BBL Leerling Mechatronica monteur

Je bent in het bezit van een VMBO diploma richting een technische branche of in het bezit van een MBO Mechatronica niveau 2 diploma (of soortgelijk). Je beschikt over de technische basis op elektra en/of WTB gebied. Je bent bereid een leerwerk traject via Maintec te volgen. Het gaat daarbij een traject waarbij je 1 dag per week naar school gaat en 4 dagen per week aan het werk gaat. Je bent behendig met computers. Je bent een echte aanpakker, zeer gemotiveerd en beschikt over een gezonde dosis enthousiasme. Daarnaast ben je leergierig en betrouwbaar. Je denkt in oplossingen en niet in problemen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent woonachtig in de omgeving van Arnhem of een straal van 30 km.

Other information

Location:
Arnhem
Education level:
Basic level
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Work-study program
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Jeffrey Zwarts
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 ME
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
jeffrey.zwarts@maintec.nl
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.