Skip to main content

BBL-werkplek installatietechniek

Country: the Netherlands – Location: Zuid-Holland – Education level: Basic levelWork-study program

Wil jij als een leerling monteur aan het werk bij één van onze opdrachtgevers in jouw regio? Wij zijn op zoek voor onze  opdrachtgevers naar ambitieuze leerlingen die hiervan gebruik willen maken. Ben jij deze kandidaat die doorzettingsvermogen heeft om e

Job Description technical vacancy BBL-werkplek installatietechniek

Met jou diploma op zak maak je meer kans op de arbeidsmarkt en kun je hogerop komen in je functie als installatiemonteur. Het is altijd leuk om de geleerde ook toe te passen in het praktijk.

Als leerling monteur ga je iedere dag aan de slag en leer je diverse handelingen in de installatietechniek. Je kunt hierbij denken als het aanleggen van CV installaties en installeren van leidingwerk. Je houd je bezig met nieuwbouw en renovatie werk. Je bent continue werkzaam in bedrijfspanden, woningen , scholen en zorginstellingen. Aangezien de technologie aan het veranderen is het belangrijk om de nieuwste technieken te leren. 

Company description

Het is vanzelfsprekend dat je aan de slag gaat bij een erkend leerbedrijf in de regio waarin je woont. Je hebt de keuze om een dag per week of een keer  in de avonduren naar school te gaan.  

We offer technical vacancy BBL-werkplek installatietechniek

Wij betalen je studiekosten, studieboeken en bieden jou een goed salaris afhankelijk van jou leeftijd en diploma. Daarnaast bieden wij jouw een leuke baan als leerling monteur bij één van onze opdrachtgevers. Het zoeken naar een werkgever doen wij vanuit onze vestigingen. Je wordt gekoppeld aan een leermeester die jou meeneemt met alle aspecten om het vak goed te leren in het praktijk. Als je klaar bent met je studie treed je dan ook bij de huidige werkgever in vaste dienst.

Required Skills / Qualifications technical vacancy BBL-werkplek installatietechniek

Voor deze functie zijn wij op zoek naar leergierige kandidaten die kunnen instromen op minimaal niveau 2 installatietechniek. Je bent fulltime beschikbaar en bent bereid 4 dagen per week te werken en 1 dag per week studie te volgen. 

Other information

Location:
Zuid-Holland
Education level:
Basic level
Sectors:
Installatie
Job type:
Work-study program
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Yuser Alwash
Contact address:
K.P. van der Mandelelaan 100
Zipcode:
3062 MB
Location:
Rotterdam
Phone number:
+31102150559
email:
yus.alwash@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.