Skip to main content

Bedrijfswagenmonteur BBL

Country: the Netherlands – Location: Assen – Education level: VocationalWork-study program

Passie voor techniek? Passie voor bedrijfswagentechniek? Bemiddeld worden door een organisatie die zich écht inzet voor jouw toekomst? Dit is je kans!

Job Description technical vacancy Bedrijfswagenmonteur BBL

Als leerlingBedrijfswagentechnicus word je opgeleid tot vak volwassen Bedrijfswagenmonteur.Gedurende het leerwerk traject ontwikkel jij je met behulp van je leermeestertot een echt vakspecialist van de toekomst. De fijne kneepjes van het vak enspecialisatie binnen het merk worden je op een zeer kundige manier aangeleerd.Je voert werkzaamheden uit onder begeleiding van een erkend leermeester, ennaar mate de opleiding vordert wordt er steeds meer zelfstandigheid verwacht. Dewerkzaamheden zullen inhouden: het monteren van onderdelen zoals schokdempers,remmen, uitlaten, accu's, stuurdelen, verlichting en dergelijke. Ook behoorthet vervangen van banden, het vaststellen van storingsdiagnoses en hetuitvoeren van kleine tot grote onderhoudsbeurten tot je taken.  Je hebtdus een breed scala aan taken, geen dag is het zelfde.

Er wordtgedurende je studiejaren behoorlijk wat van je verwacht, maar hier krijg je uiteraardook iets moois voor terug: een vaste baan bij onze opdrachtgever! Tot die tijdwordt je gedetacheerd én begeleid door Maintec. Onze opdrachtgever hecht veelwaarden jouw persoonlijke- en professionele groei. Tijdens en ook na jeopleiding, wordt er gezamenlijk gekeken naar trainingen, cursussen ofpraktijktrainingsdagen.

Indien je moet overwerken of wanneer je in toeslagurenwerkt, dan worden er extra toeslagen gehanteerd.

Company description

Onze opdrachtgever is de garage waar klanten terecht kunnen voor alle werkzaamheden op het gebied van onderhoud en reparatie aan trucks of bedrijfswagens. Dit kan voor diverse merken binnen de branche. Onze opdrachtgever is een vooraanstaand en ondernemend bedrijf waarbij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Binnen de organisatie heerst een prettige en informele werksfeer en werk je samen met enthousiaste collega's.

We offer technical vacancy Bedrijfswagenmonteur BBL

Maintecbegeleidt je tijdens het hele opleidingstraject, vaak tot en met een VoortgezetVakdiploma. Als jij gemotiveerd bent, moet het je lukken te slagen - hetslagingspercentage van onze leerlingen is hoog. Daarnaast is er volop werk voorje in de techniek, met goede doorgroeimogelijkheden. Daar helpen wij jou bij!Misschien word jij na je opleiding wel 1 van onze Maintec Interim Professionals.

Wij bieden:

  • Een aantrekkelijk salaris (conform leeftijd en opleiding cao)
  • Elke week of 4 weken salaris uitbetaling
  • Doorbetaling schooldag indien het cao het aangeeft
  • Reiskostenvergoeding
  • Studiekostenvergoeding
  • Contract voor de duur van de opleiding
  • Gratis mogelijk tot het volgen van extra praktijktrainingen
  • Uitstekende begeleiding tijdens leer-werktraject
  • Maintec starterskit
  • Toeslagen bovenop je salaris

Required Skills / Qualifications technical vacancy Bedrijfswagenmonteur BBL

Je bent in het bezit van een afgeronde vmbo diploma of mbobedrijfswagentechnicus (niveau 2). Je bent bereid een leerwerk traject viaMaintec te volgen. Het gaat daarbij een traject waarbij je 1 dag per week naarschool gaat en 4 dagen per week aan het werk gaat. Je bent gemotiveerd en eenechte aanpakker. Een eventuele Werk-/stage-ervaring in de mobiliteitsbranche iseen pré. Je hebt affiniteit met bedrijfswagens.

Other information

Location:
Assen
Education level:
Vocational
Sectors:
Automotive
Job type:
Work-study program
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Nick Casanova
Contact address:
Leonard Springerlaan 37
Zipcode:
9727KB
Location:
Groningen
Phone number:
+3150 313 9018
email:
nick.casanova@maintec.nl
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.