Skip to main content

CNC Frezer

Country: the Netherlands – Location: Emmeloord – Education level: VocationalFlexible

Ben jij op zoek naar een eerste baan of een andere uitdaging? En wil je graag werken binnen een vooruitstrevend familiebedrijf? Lees dan snel verder en reageer!

Job Description technical vacancy CNC Frezer

Als CNC Frezer / Operator ben je onder andere verantwoordelijk voor het het zelfstandig beladen en bedienen van het CNC-bewerkingscentra voor zowel kleine series als voor serieproductie. Hierbij maak je gebruik van moderne bewerkingscentra (Unisigns en Mitsui Seiki machines) gekoppeld aan een Fastems FMS magazijn.
Als CNC Frezer / Operator zal jouw werkdag bestaan uit het instellen, afstellen, beladen en bedienen van CNC-bewerkingscentra met Siemens en Fanuc besturing. Ter voorbereiding van de productie zal je zorgen voor de juiste opspanningen en gereedschappen. De productcontrole, om zodoende de kwaliteit te waarborgen, behoort ook tot jouw takenpakket en zal je tevens in samenwerking met een CNC-programmeur werken aan programma optimalisatie. 

Company description

Onze opdrachtgever is sinds 1982 een innovatieve producent van systemen en andere metaal gerelateerde producten voor toonaangevende multinationals in de agrarische sector.
Het betreft een hecht familiebedrijf met inmiddels 320 vaste medewerkers in dienst, verdeeld over vier disciplines welke er binnen het bedrijf zijn.
Voor het onderdeel Machinery is onze opdrachtgever ter uitbreiding van het huidige team op zoek naar een CNC Frezer / Operator.

We offer technical vacancy CNC Frezer

Als CNC Frezer / Operator zal je een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf innemen, waarbij een prettige, informele werksfeer met collega’s heerst.
Je komt te werken met de nieuwste machines (modern machinepark) en zal jouw werkdag in de dagdienst zijn (4x9 uur), waarbij je één doordeweekse dag per week vrij bent.

Naast een goed salaris volgens het eigen loongebouw van onze opdrachtgever (deze is boven CAO) zal je, wanneer je in dienst komt bij onze opdrachtgever, in aanmerking komen voor verscheidene vergoedingen zoals een winstuitkering en een gezondheidsbonus. Ook een passende reiskostenvergoeding maakt er onderdeel van uit. Een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand is standaard.

Onze opdrachtgever biedt ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om diverse vak gerelateerde certificaten en/of opleidingen te volgen.

Bij goed functioneren hoort een vast dienstverband! Laat jij zien dat je uit het juiste metaal bent gesneden, dan zal daar een langdurige verbintenis met dit bedrijf tegenover staan in de vorm van een vast contract.

Required Skills / Qualifications technical vacancy CNC Frezer

Als CNC Frezer / Operator beschik je over de volgende functie-eisen:

- LBO+ technisch  werk- en denkniveau;
- Kennis van verspanende technieken;
- Accuraat en secuur kunnen werken;
- Enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
- Flexibele instelling.

Other information

Location:
Emmeloord
Education level:
Vocational
Sectors:
Agrarisch
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Jeannette Saelman-Zweed
Contact address:
Businesspark Friesland-West 27 E
Zipcode:
8447 SL
Location:
Heerenveen
Phone number:
+31513653434
email:
jeannette.zweed@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.