Skip to main content

Draaier Conventioneel/CNC

Country: the Netherlands – Location: Arnhem – Education level: VocationalFlexible

Onze vakmensen werken dagelijks met veel passie aan het ontwikkelen van hun product. Tot op de millimeter nauwkeurig draaien zij de hele dag door. Wij passen en meten de wensen van vakman en klant minutieus op elkaar aan. Dát is kwaliteit!

Job Description technical vacancy Draaier Conventioneel/CNC

Samen met je collega’s begin je de dag met een lekker bakjekoffie en op jouw 1e werkdag is er zelfs taart. Jij gaat daarna aan de slag op de draaibank.Conventioneel of CNC maakt jou niet uit, evenals dat het besturingssysteem geenissue is. Jij maakt je druk om het product dat je maakt! Jij maakt productendie anderen niet kunnen maken. Tot op de millimeter nauwkeurig én kleiner, maakjij producten in kleine series of enkel-stuks. Jij programmeert en draaitzelfstandig vanaf de tekening. Je werkt met RVS, Aluminium, Titaan en nog veelmeer.


Company description

Je gaat werken bij een bedrijf met aanzien binnenhun vakgebied. Hierdoor heb jij op een verjaardag altijd wat te vertellen overde producten die jij maakt. Vind je kwaliteit belangrijk maar wil je wel werkenbinnen een hecht team? Onze opdrachtgever is geen familiebedrijf maar heeft weleen familiecultuur. Ben jij op zoek naar een vaste baan voor langere tijd? Dankan je dit tot aan je pensioen doen. Lukt iets niet? Dan staat iedereen klaarom je op weg te helpen. Je hoeft alleen maar om hulp te vragen. Dit staat ookcentraal binnen deze organisatie: Geef aan wat je nodig hebt en dan kan er heelveel. Jaarlijks zijn er regelmatig leuke bedrijfsuitjes zoals een BBQ, etentjeof een weekendje weg.


We offer technical vacancy Draaier Conventioneel/CNC


Required Skills / Qualifications technical vacancy Draaier Conventioneel/CNC

  • Jekan zelfstandig technische tekeningen lezen
  • Jekan draaien en programmeren [Conventioneel, CNC of beiden]
  • Jebent een doorzetter en vakman
  • Jewil leren wat je nog niet kan
  • Jezoekt een vaste baan voor langere tijd


Other information

Location:
Arnhem
Education level:
Vocational
Sectors:
Industry
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.