Skip to main content

E-bike monteur

Country: the Netherlands – Location: Veenendaal – Education level: VocationalPermanent position

Heb jij kennis en ervaring in E-bikes? En ben je opzoek naar een uitdagende functie waar je ook leiding mag geven? Dan zoek ik jou!

Job Description technical vacancy E-bike monteur

Als fietstechnicus voer je verschillende taken uit, bijvoorbeeld als er een lading elektrische fietsen rijklaar gemaakt moet worden, het controleren van fietsen en repareren waar nodig is. Er wordt ook goede service verleent aan klanten, dus het controleren en het waarmaken van de kwaliteitsbeloftes zitten in jouw takenpakket.

Company description

Omdat dit bedrijf ontstaan is uit een klassieke bezorgservice, weten zij precies waar je dienstverlening naar klanten toe in gevaar kan komen. Bijvoorbeeld door een elektrische bezorgfiets waar wat mee aan de hand is. Wie gaat die à la minuut repareren? En als het niet direct kan, hoe lang gaat het dan duren? Je weet dat je klanten geen boodschap hebben aan je klagen. Zij willen hun product gewoon op tijd geleverd hebben. Precies zoals je hebt beloofd. Om die problemen te ondervangen, hebben zij een aantal jaren geleden onze focus verlegd van delivery naar service. Zij hebben een E-bike als bezorgfiets laten ontwikkelen die voor iedere bezorgservice geschikt is. Problemen die zij eerst zelf zijn tegengekomen, hebben ze getackeld. Op deze manier hebben ze de bezorgcyclus geoptimaliseerd. Zij kunnen in hun serviceverlening naar de klanten toe de lat erg hoog hangen.

We offer technical vacancy E-bike monteur

Voor deze functie als E-bike monteur krijg je een goed salaris, wat wordt berekent d.m.v. jouw ervaring, kennis en leeftijd. Het is een afwisselende functie met meerdere taken. Behulpzame en leuke collega's in een prettige en gezellige werksfeer.

Required Skills / Qualifications technical vacancy E-bike monteur

  • Je hebt ervaring als fietsenmaker en kennis van E-bikes.
  • Oog voor detail, je kunt goed nauwkeurig en zelfstandig werken.
  • Je bent gemotiveerd en je zet jezelf altijd 100% in.
  • Geen defecte fiets is jou te gek!
  • Fulltime beschikbaar voor werk.

Other information

Location:
Veenendaal
Education level:
Vocational
Sectors:
Bike
Job type:
Permanent position
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.