Skip to main content

Eerste Dieselmonteur

Country: the Netherlands – Location: Lelystad – Education level: VocationalFlexible

Heb je plezier in het werken in de watersport of lijkt dit jou een hele mooie uitdaging? Solliciteer dan snel!

Job Description technical vacancy Eerste Dieselmonteur

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inbouwen en repareren van diesel- en verbrandingsmotoren in de pleziervaartuigen. Machinebankwerken en las- draai en freeswerk. Het uitvoeren van gas-veiligheid inspecties. Advies geven aan klanten en collega monteurs. Het op- en aftuigen van schepen. Kraan- en transportwerkzaamheden. De werkzaamheden komen zowel op het bedrijventerrein als op locatie voor. 

Company description

Voor onze opdrachtgever actief in de watersport zijn wij op zoek naar een ervaren dieselmonteur. De afdeling Yachtservice & Refit is gespecialiseerd in alle refit werkzaamheden aan uw motor- of zeiljacht. Je komt te werken in een vast team van capabele monteurs, een prettige werkomgeving en idem werksfeer.  

We offer technical vacancy Eerste Dieselmonteur

Een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Bij een opdrachtgever die oog heeft voor een veilige werkomgeving. Je word beloond met een goed salaris (in overeenkomst met leeftijd en ervaring volgens CAO metalektro). Je kunt er dus van uit gaan dat de beloning en overige voorwaarden prima in orde zijn! Daarnaast heb je in deze functie prima ontwikkelingsmogelijkheden/ opleidingsmogelijkheden.

Je bouwt pensioen op bij een fonds. Bij Maintec bouw je pensioen op vanaf 26 gewerkte weken via STIPP pensioenfonds. Wanneer je in dienst treed bij onze opdrachtgever krijg je een pensioenaanbod via hun pensioenfonds. 

Indien je werkzaam bent op locatie, dan staat er een bedrijfwagen ter beschikking.

Bij goed functioneren is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een contract voor onbepaalde tijd. 

Required Skills / Qualifications technical vacancy Eerste Dieselmonteur

Als ervaren dieselmonteur heb jij een ruime kennis van motoren. ervaring als monteur in de pleziervaart is een pré, maar ook als je ervoor openstaat nieuwe ervaringen op te doen kom je in aanmerking voor deze vacature. Je hebt een afgeronde MBO opleiding en/ of werkervaring als monteur. Je bent zelfstandig, klantvriendelijk en meet je gemakkelijk een adviserende rol aan bij klanten. Je bent flexibel inzetbaar en hebt er geen problemen mee om in het hoogseizoen ook weekenddiensten mee te draaien. 

Other information

Location:
Lelystad
Education level:
Vocational
Sectors:
Water
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Jeannette Zweed
Contact address:
Businesspark Friesland-West 27 E
Zipcode:
8447 SL
Location:
Heerenveen
Phone number:
+31513653434
email:
jeannette.zweed@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.