Skip to main content

Eerste Mechatronica monteur (BBL Leerling)

Country: the Netherlands – Location: Heerenveen – Education level: Basic levelWork-study program

1 dag in de week naar school en 4 dagen in de week aan het werk. Aan de slag als Mechatronica monteur, maar nog geen kennis en ervaring? Dit is je kans! Bij bieden bij een leuke opdrachtgever van ons een interessant opleidingstraject aan!  

Job Description technical vacancy Eerste Mechatronica monteur (BBL Leerling)

Je gaat aan de slag als leerling monteur Mechatronica op niveau 2 of niveau 3. Dit betekent dat je al een technische basis hebt, bijvoorbeeld door een technisch georiënteerde opleiding op (V)MBO niveau 1/2. Onder toezicht van de leermeester ga je aan de slag om opgeleid te worden tot volwaardig 1e monteur onderhoud. Je gaat hiervoor ook 2 dagdelen of 1 hele dag per week naar een ROC.

Naast het leertraject in de BBL is het de bedoeling om een intern opleidingstraject te doorlopen tot storingsmonteur. Als storingsmonteur (Mechatronica monteur) neem je altijd je verantwoordelijkheid en werkt veilig. Vaak ben je samen met de leermeester op een klus. In de toekomst wanneer je vakvolwassen bent, ga je zelfstandig of soms ook met collega's naar een klus. Jullie leren van elkaar zodat je samen steeds beter wordt. Bij de klant ben jij het visitekaartje van je bedrijf. Je communiceert gemakkelijk, bent besluitvaardig en betrouwbaar. Je kunt jou gerust op een klus sturen!

Company description

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd en zuiveringssystemen. Deze zuiveringssystemen worden gebruikt in kleinschalige situaties zoals bij huishoudens, bootwoningen, melkveebedrijven en restaurants tot industriële toepassingen tot 5000 vervuilingseenheden. Binnen het bedrijf zijn verschillende werkzaamheden , dat zijn onder andere: ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

De werksfeer in de organisatie is uitstekend en werkplezier vinden zijn ontzettend belangrijk. Een gezonde balans tussen werk en privé vindt onze opdrachtgever erg belangrijk.

 

We offer technical vacancy Eerste Mechatronica monteur (BBL Leerling)

Maintec begeleidt je tijdens het hele opleidingstraject , vaak tot en met een Voortgezet Vakdiploma. Als jij gemotiveerd bent, moet het je lukken te slagen - het slagingspercentage van onze leerlingen is hoog. Daarnaast is er volop werk voor je in de techniek, met goede doorgroeimogelijkheden . Daar helpen wij jou bij! Misschien word jij na je opleiding wel 1 van onze Maintec Interim Professionals.

Wij bieden:

 • Een aantrekkelijk salaris , tussen de € 750 en €1500,- (gebaseerd 40 uur). Het salaris is afhankelijk van leeftijd, diploma's en opleiding
 • Elke week salaris uitbetaling
 • Doorbetaling schooldag indien het cao het aangeeft
 • Reiskostenvergoeding
 • Studiekostenvergoeding
 • Contract voor de duur van de opleiding
 • Gratis mogelijk tot het volgen van extra praktijktrainingen
 • Uitstekende begeleiding tijdens leerwerktraject
 • Maintec starterskit 

 

Required Skills / Qualifications technical vacancy Eerste Mechatronica monteur (BBL Leerling)

 • Je bent in het bezit van een VMBO diploma richting een technische branche of in het bezit van een MBO Mechatronica niveau 2 diploma.
 • Je beschikt over de technische basis op elektra en WTB gebied. Je bent bereid een leerwerk traject via Maintec te volgen.
 • Het gaat daarbij een traject waarbij je 1 dag per week naar school gaat en 4 dagen per week aan het werk gaat.
 • Je bent behendig met computers.
 • Je bent een echte aanpakker, zeer gemotiveerd en beschikt over een gezonde dosis enthousiasme. Daarnaast ben je leergierig en betrouwbaar.
 • Je denkt in oplossingen en niet in problemen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent woonachtig in de omgeving van Joure of een straal van 30 km.

Other information

Location:
Heerenveen
Education level:
Basic level
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Work-study program
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.