Skip to main content

Elektromonteur

Country: the Netherlands – Location: Enschede – Education level: VocationalFlexible

Wil jij jouw toekomst op de rails zetten? Ben jij technisch en elektrisch sterk? Wij hebben een hele gave en dynamische functie beschikbaar. Een walhalla voor elektrotechneuten zoals jij.

Job Description technical vacancy Elektromonteur

Als Elektromonteur treinen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast voer je reparaties uit en los je storingen op in elektrotechnische installaties. Jouw werkzaamheden zullen 80% elektrisch zijn. 

Het betreft een dynamisch en veelzijdige job waarbij jij zelfstandig complexe storingen zoekt en oplost. Dit zal in de werkplaats zijn maar kan in geval van storing tijdens jouw consignatiedienst ook op locatie zijn.
Je voert visuele inspecties uit en doet mechanische en elektrische metingen volgens voorschriften. Ook zorg jij voor een juiste administratie van je werk. Je noteert de gewerkte uren, verbruikte onderdelen en verrichte werkzaamheden. Door jouw creatieve geest bedenk jij oplossingen en kom jij in actie om de klant verder te helpen. Jouw veiligheid en die van het materieel staan natuurlijk op de eerste plaats. 

Doordat je onderdeel van een team uitmaakt plegen jullie samen overleg, doen jullie verbetervoorstellen en is er na het werk ook tijd voor ontspanning.

Company description

Jouw nieuwe werkgever is producent van trams en treinen. Met moderne en comfortabele treinen zijn zij succesvol in tientallen landen. Met een eigen service- en onderhoudsbedrijf hebben zij het complete onderhoud in eigen beheer. Jouw beheer! Hoe gaaf is dat? Met werkplaatsen in Leeuwarden, Nieuwegein, Venlo en Hengelo kan er vanuit heel Nederland onderhoud aan deze treinen worden gepleegd. Voor deze vacature zal jouw nieuwe werkplaats in Hengelo zijn. Eens in de 4 weken zal jij een storingsdienst op je nemen. Maar doordat jullie als team van ongeveer 5 monteurs het onderhoud goed in de smiezen hebben is de kans op storingen en hiermee dus ook de oproepen, minimaal. 

Jouw nieuwe werkgever staat bekend als een professionele organisatie waar in de werkplaats een prettige sfeer hangt en waar altijd ruimte voor een lolletje is. De boog hoeft niet continu gespannen zijn.

We offer technical vacancy Elektromonteur

Geld! Afhankelijk van ervaring en opleiding een salaris tussen de € 2300 - € 3100. Dit is exclusief toeslagen.

Reiskostenvergoeding van € 0.19 per kilometer.

Fulltime baan van gemiddeld 38 uur per week.

Bij positief kans op een vaste baan.

Pensioenopbouw.

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (bij fulltime dienstverband).

Een dagdienstfunctie waarbij je meedraait in een consignatiedienstschema met een passende vergoeding. Dit is maar eens per 4 weken. 

Volop mogelijkheden om opleidingen te volgen (on the job, op onze locaties elders, maar in geval van specifieke opleidingen kan dit ook in het buitenland zijn. 

Onderdeel van een leuke club professionals uitmaken.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Elektromonteur

- Een technisch MBO-werk- en denkniveau met opleiding richting Mechatronica of Elektrotechniek.

- Relevante kennis op het gebied van mechanisch, elektrisch en bij voorkeur ook elektronisch materieel.

- Je hebt ervaring met softwaretools en begrijpt het belang van goed revisiebeheer van de data in de systemen;

- Je kan goed overweg met computer systemen.

- Jij werkt nauwkeurig en denkt pragmatisch waardoor je niet alleen de symptomen bestrijd maar ook in staat bent de oorzaak van een storing te ontdekken.

- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;

- Je communiceert makkelijk met anderen en leert graag om je technische kennis te vergroten.

- Je hebt een flexibele instelling en weet dat je pas klaar bent als je alles binnen je mogelijkheden hebt geprobeerd om een storing te verhelpen.

Other information

Location:
Enschede
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Nick Casanova
Contact address:
Leonard Springerlaan 37
Zipcode:
9727KB
Location:
Groningen
Phone number:
+3150 313 9018
email:
nick.casanova@maintec.nl
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.