Skip to main content

Elektromonteur Industrie en Technische Dienst

Country: the Netherlands – Location: Heerewaarden – Education level: VocationalFlexible

Wij zijn op zoek naar techniekfanaten die willen werken in één van de grootste technische speeltuinen die Gelderland rijk is. Onze partner behoort tot de grootste producenten van kunststof producten ter wereld. Heb jij graag eer van je werk? Loop een will

Job Description technical vacancy Elektromonteur Industrie en Technische Dienst

Wij zijn op zoek naar monteurs voor in de technische dienst met kennis en ervaring in de elektrotechniek. De werkzaamheden worden in dagdienst uitgevoerd maar je bent eens in de 6 weken ook verantwoordelijk voor het draaien van de storingsdienst.Tijdens jouw dienst draag je de verantwoordelijkheid voor het ombouwen en onderhouden van het machinepark, Daarnaast werk je mee aan het tijdig en correct verhelpen of voorkomen van storingen.Je mag meedenken en meewerken aan verbeteringen van de machines en krijgt de vrijheid om naar eigen inzicht hier mee te stoeien.Uiteraard doe je dit wel in overleg.  

Company description

Onze partner is een gevestigde naam in de wereld van de kunststofproductie. Zij zijn groot maar jij bent zeker niet klein. Je hoeft niet bang te zijn voor het Calimero-effect.In de technische dienst ben je van elkaar afhankelijk en er je doet het samen.Jij krijgt alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken in het optimaliseren van het productieproces. Wil je meer kennis opdoen van de machines waar je aan werkt? Wanneer je het ziet zitten mag je ook 2 weken meedraaien in de fabriek waar de machines zijn geproduceerd. Op kosten van de zaak naar Duitsland.
Wil je een training of cursus volgen om je kennis vergroten dan hoef je dit maar aan te geven en het wordt georganiseerd.   

We offer technical vacancy Elektromonteur Industrie en Technische Dienst

Wij bieden een contract voor de duur van 12 maanden. Hierna kom je rechtstreeks in dienst bij onze partner en ontvang je een contract voor een vast dienstverband . Naast een uitdagende functie met allerlei voorkomende technieken, bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen . Daarnaast zijn er mogelijkheden om in het buitenland te sparren met collega's van andere productielocaties en zo van elkaar te leren en ook nog wat van Europa te zien. Wij bieden een reiskostenvergoeding en er zijn  gratis parkeermogelijkheden voor de deur. Je werkt in een prachtige omgeving en wanneer je even moet nadenken over een oplossing kan je jouw gedachten op een rij zetten door langs het water te wandelen. Je salaris wordt samen met jou bepaald aan de hand van je ervaring, kennis en wensen. Hierbij ligt het startsalaris op € 2200,- bruto per maand. Wij bieden een ruime overwerkvergoeding en compensatie voor storingsdiensten. Het werken in deeltijd is bespreekbaar en wij houden rekening met een goede balans tussen privé en werk. Ook houden wij rekening met je ambities en zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Elektromonteur Industrie en Technische Dienst

Het is belangrijk dat je kennis van elektrotechniek hebt door middel van een opleiding of cursus. Eventueel kan deze kennis nog aangevuld worden met nieuwe opleidingen of trainingen . Jij vindt het leuk om een probleem vanaf de bodem uit te zoeken en om daar een oplossing voor te vinden. Wanneer iets weer werkt dan ben jij helemaal in je element. Wij zoeken monteurs die het leuk vinden om ook hun kennis op het gebied van andere technieken te ontwikkelen. Hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek, meet & regeltechniek en mechanische techniek kunnen rekenen op jouw interesse.. Daarnaast is het handig als je in het bezit bent van eigen vervoer en naast de Nederlandse taal ook de Duitse en/of Engelse taal machtig bent in verband met het ontcijferen van gebruikershandleidingen en productspecificaties.

Other information

Location:
Heerewaarden
Education level:
Vocational
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Tjeerd Smeding
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
Tjeerd.smeding@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.