Skip to main content

Elektromonteur (langdurige projecten)

Country: the Netherlands – Location: Vlissingen – Education level: VocationalFlexible

Maintec in Vlissingen is de beste plek voor vaklieden (ook ZZP) en leerlingen om banen in de techniek te vinden in de regio's Zeeland, Brabant en Antwerpen. Wij bieden goede voorwaarden en afwisselend werk!Maintec rekruteert en detacheert bij zowel grote

Job Description technical vacancy Elektromonteur (langdurige projecten)

Als elektromonteur, bij Maintec, ga je zelfstandig of in samenwerking met een collega aan de slag om alle voorkomende elektrotechnische installaties te installeren, om service en onderhoud te plegen en om eventuele storingen opgelost te krijgen. Door het gebruik van jou kennis, vakkundigheid en de vereiste branche certificaten ben jij deze uitdagingen de baas.

Je kan worden ingezet in de disciplines: (petrochemische)industrie, scheepsbouw, utiliteit-woningbouw of chemie (service, onderhoud, renovatie en nieuwbouw).

Afhankelijk van je vaardigheden en je toekomstige ontwikkeling zorgen wij voor een passende match!

Projecten waar jou toekomstige collega’s al op werkzaam zijn hebben betrekking op het aanleggen van elektrotechnische scheepsinstallaties op luxe jachten of marine schepen of je wordt in het hart van een fabriek te werk gesteld om de meet- en regeltechniek optimaal te laten draaien. Ook de onderhoudswerken aan de tunnels in Zeeland zijn projecten waar onze monteurs op actief zijn. De nieuwbouw wijken in de huizenbouw en de bijbehorende winkelpanden worden door onze monteurs bedraad en afgemonteerd.

Company description

Onze opdrachtgever is een betrouwbare en gezonde organisatie, zij is actief in de elektrotechnische sector en is opzoek naar een enthousiaste, passende, kandidaat om hun team te versterken in Vlissingen.


We offer technical vacancy Elektromonteur (langdurige projecten)

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten in een fulltime baan waarbij veiligheid en goede arbeidsomstandigheden in een hoog vaandel staan.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling via STIPP, ADV/ATV dagen, overwerktoeslag en andere vergoedingen volgens de inlenersbeloning (NBBU) een de te volgen CAO. Gemaakte onkosten worden vergoed of op voorhand beschikbaar gesteld.

Eventueel zijn er bonussen te verdienen bij het aanleveren van toekomstige collega’s. Een auto van de zaak is afhankelijk van de functie en opdrachtgever.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode. Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomstperspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Elektromonteur (langdurige projecten)

Je beschikt over een afgeronde VMBO en/of MBO opleiding in de richting elektro (nivo 2,3 of 4) of gelijkwaardig;

Je hebt beginnende of relevante werkervaring als elektromonteur of elektrotechnicus;

Je hebt aanvullende cursussen gevolgd zoals NEN 3140, 1010, 3840, Atex (pré);

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

Kennis van werktuigbouwkunde en/of instrumentatie is een pré;

Je beschikt over het VCA basis certificaat;

Je heb een geldig rijbewijs B (pré);

Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.


Other information

Location:
Vlissingen
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Stephan Veldman
Contact address:
Spuistraat 104
Zipcode:
4381 HT
Location:
Vlissingen
Phone number:
+31118440199
email:
stephan.veldman@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.