Skip to main content

Elektromonteur (Ook ZZP)

Country: the Netherlands – Location: Arnhem – Education level: VocationalProject

Job Description technical vacancy Elektromonteur (Ook ZZP)

Ben jij een elektromonteur in de woningbouw en sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Dan kun je bij ons de best passende projecten vinden! Maintec heeft landelijk diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar monteurs elektrotechniek. Uiteraard daar waar jij wenst te werken! Maintec heeft goed zicht op de mogelijkheden die er voor jou zijn in de technische arbeidsmarkt. Vervolgens kijken we samen welke opdrachtgevers bij jou als mens én als professional passen.

Company description

Maintec heeft de mooiste en meest toonaangevende projecten bij de beste opdrachtgevers van het land. Steek jij met jouw hoofd boven het maaiveld uit kun jij via het Maintec leerbedrijf doorgroeien om je door te ontwikkelen naar het talent van de toekomst. 

De projecten van onze opdrachtgevers, de werkzaamheden van onze gedetacheerden en onze bemiddeling hebben twee gemeenschappelijke waarden: Passie voor techniek en trots op het werk.

We offer technical vacancy Elektromonteur (Ook ZZP)

Je kunt uitstekende en meer dan marktconforme arbeidsvoorwaarden tegemoet zien afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring. Wij informeren je hier graag nader over in een persoonlijk gesprek.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Elektromonteur (Ook ZZP)

Jij bent een elektromonteur in de woningbouw, starter of ervaren. Je vind het leuk om op projectbasis bij verschillende typen bedrijven te werken. Zowel zelfstandig als in teamverband. Je zet net dat stapje extra om een project tot een goed einde te brengen. Bij voorkeur ben je in bezit van rijbewijs b en eigen vervoer. Seriematig werk draai jij je hand niet voor om! Net als wij heb je veiligheid hoog in je vaandel staan en daarom ben je in bezit van een VCA certificaat.

Other information

Location:
Arnhem
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Sandra Warmels
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
sandra.warmels@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.