Skip to main content

Elektromonteur Zonnepanelen

Country: the Netherlands – Location: Zwolle – Education level: VocationalFlexible

Schreeuw het van de daken! jij bent onze nieuwe elektromonteur zonnepanelen.

Job Description technical vacancy Elektromonteur Zonnepanelen

Om de sterke groei te ondersteunen zijn wij opzoek naar gemotiveerde elektriciens, ook in elektricien koppeltjes zijn wij in geïnteresseerd. Als elektricien zonnepanelen ben je het visitekaartje van het bedrijf. Je werkt netjes en secuur maar bovenal klantvriendelijk.Vaak werk je met een collega en bij bedrijfsprojecten werk je met een iets grotere groep.De nadruk ligt op het aanleggen van de elektra van zonnepanelen naar de omvormer(s) en van de omvormer(s) naar de meterkast. Meterkasten worden vaak aangepast met een extra fase. Kabels moeten doorgetrokken worden en netjes worden weggewerkt. Ter afwisseling verwachten wij dat jij de klant meeneemt in het installatieproces en de eerste gebruiksstappen kan uitleggen.Wij staan open voor werkgerelateerde cursussen ter ontwikkeling van jou als persoon.

Company description

Je gaat starten bij een mooi MKB bedrijf die sterk is vertegenwoordigd in de groene stroom. Je draagt bij aan een groener Nederland door daken van particulieren en bedrijven te voorzien van hoogwaardige zonnepanelen en bijbehorende systemen. Om dit voor iedereen toegankelijk te maken heeft men een uniek betaalconcept waarbij geen investering nodig is.Dit concept is een daverend succes, hierdoor zijn wij dringend opzoek naar versterking!

We offer technical vacancy Elektromonteur Zonnepanelen

Wij bieden een uitstekend salaris tussen de € 2.500 en € 3.100 bruto, 25 zonnige vakantiedagen, gedegen pensioen, in overleg reiskosten en 8,33% vakantiegeld. Je komt te werken in een informele werksfeer met leuke collega's en je werkt in een professionele werkomgeving met de beste materialen. Auto van de zaak ligt natuurlijk in de mogelijkheden.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Elektromonteur Zonnepanelen

De ideale kandidaat voor ons heeft ervaring als elektromonteur niveau 2 a 3. Kan zelfstandig werken maar kan ook prima fungeren in teamverband. Je hebt ervaring met installeren of aanpassen van meterkasten. Je bent bekend met de veiligheidsvoorschriften en bent in bezit van een VCA -certificaat. Mocht dit certificaat verlopen zijn, dan gaan we samen in overleg om dit zo snel mogelijk in te plannen. Je begrijpt dat veiligheid en kwaliteit erg belangrijk is, je hebt geen hoogtevrees. Echter bij grote projecten werken wij veelal op platte daken.

Other information

Location:
Zwolle
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Herald Groen
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 ME
Location:
Arnhem
email:
herald.groen@maintec.nl
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.