Skip to main content

Ervaren fietsenmaker

Country: the Netherlands – Location: Utrecht – Education level: VocationalFlexible

Ben jij in hart en nieren een ervaren fietsenmaker en ben jij opzoek naar een gezellige werkplek waar jij met passie kan sleutelen? Reageer dan snel op jouw droombaan.

Job Description technical vacancy Ervaren fietsenmaker

Je bent daar een zelfstandige fietsenmaker die allerlei soorten reparaties uit gaat voeren. Het rij-klaar maken van fietsen behoort ook tot jouw takenpakket. Er komt ook een stukje planning bij kijken, want het maken van de werkplaatsplanning wordt  een wekelijkse taak voor jou. Natuurlijk worden er door jou ook klanten geholpen die fietsen, fietsaccessoires en diverse fietsonderdelen willen kopen.

Company description

Onze klant bestaat al 85 jaar lang en is een echt familiebedrijf met een passie voor fietsen. Zij zijn de grootste fietsspecialist van midden Nederland en staan met hun passie voor vertrouwen en fietsplezier.  Ook zet deze fietsspecialist zich in voor een goed doel. Het gaat binnen dit bedrijf om een goede werksfeer en een plek waar altijd 100% inzet wordt getoond.

We offer technical vacancy Ervaren fietsenmaker

Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie als fietsenmaker. Je werkt bij een specialist in de fietsenbranche en krijgt een marktconform salaris.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Ervaren fietsenmaker

Jij hebt aantoonbare werkervaring als fietsenmaker (minimaal 3 jaar)  en ervaring met het sleutelen aan de nieuwste e-bikes, racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen. Het is ook belangrijk dat jij wilt door ontwikkelen met kennis. Naast dat jij goed kan samenwerken met jouw collega's in een team, vind jij het leuk om klanten te helpen met hun vraag. Jij bent 40 uur per week beschikbaar en ook werken in het weekend is geen probleem.

Other information

Location:
Utrecht
Education level:
Vocational
Sectors:
Bike
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Joyce Kwakernaak
Contact address:
Dijnselburgerlaan 1
Zipcode:
3705 LP
Location:
Zeist
Phone number:
+31307525970
email:
Joyce.Kwakernaak@bikeflex.nl
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.