Skip to main content

Fijn Mechanisch Monteur

Country: the Netherlands – Location: Almelo – Education level: VocationalFlexible

Om het productieproces te optimaliseren en de efficiency te realiseren zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een FIJN MECHANISCH MONTEUR

Job Description technical vacancy Fijn Mechanisch Monteur

Als medewerker van de technische dienst ben jij, samen met jouw collega's, verantwoordelijk voor reparaties, onderhoud, revisie en modificatie van de de product-installaties, productieapparatuur en overige technische voorzieningen op mechanisch, hydraulisch en pneumatisch gebied. Diverse werkzaamheden hebben raakvlakken met elektrotechniek; affiniteit met elektro is dan ook zeker een pré. Doel van jouw inzet is de storingen tot een minimum te beperken en, waar mogelijk, te voorkomen. 

Company description

Stel je eens voor dat je dagelijks samen met meer dan 110.000 intelligente, gedreven en gepassioneerde collega's mag samenwerken aan hetzelfde doel - de wereld beter achterlaten als waarin je hem vond. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in glas-metaal versmeltingen en combineert technologie en engineering in een wijde range van industriële-, commerciële- en consumentenmarkten. 

We offer technical vacancy Fijn Mechanisch Monteur

Er wordt een aantrekkelijke en uitdagende baan aangeboden in een succesvolle, sterk groeiende onderneming , een platte organisatie met korte communicatielijnen. Je werkt in een professioneel team van zeer betrokken en enthousiaste collega's. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Er wordt een fulltime baan aangeboden met een passende salariëring conform cao Metaalverwerkingsbedrijf. 

Required Skills / Qualifications technical vacancy Fijn Mechanisch Monteur

Voor deze functie vragen wij kandidaten te reageren in bezit van minimaal een afgeronde technische opleiding op MBO-4 niveau of gelijkwaardig. Je hebt kennis van werktuigbouwkunde o.a. hydrauliek en pneumatiek en minimaal 2 jaar relevante werkervaring en een productieomgeving. Je hebt ervaring met conventionele draai- en freeswerkzaamheden en je bent in staat technische storingen creatief op te lossen. Voor deze functie geven wij sterk de voorkeur aan kandidaten die ervaringen hebben opgedaan in het ontwikkelen, onderhouden en repareren van fijn mechanische machines.

Other information

Location:
Almelo
Education level:
Vocational
Sectors:
Chemie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Bert Meijer
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
bert.meijer@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.