Skip to main content

Flensmonteur

Country: the Netherlands – Location: VLISSINGEN – Education level: Basic levelProject

Ben jij die startende of ervaren Flensmonteur en wil je projectmatig werken? Wij hebben mooie en langdurige projecten in Nederland en België beschikbaar, waarbij een vaste baan bij de opdrachtgever altijd bespreekbaar is. Als zzp-er ben je ook welkom om t

Job Description technical vacancy Flensmonteur

Als Flensmonteur bij Maintec verricht je tijdens renovatie en/of onderhoudstops in de industrie werkzaamheden op het gebied van mechanische en piping systemen.

Het gaat om het monteren en demonteren van bedrijfsonderdelen en technische installaties die middels bijvoorbeeld bout en moer verbindingen aan elkaar vast zitten. In de meeste gevallen zullen ook de pakkingen vervangen moeten worden die tegen de flenzen aan zitten.

Company description

Maintec Zeeland is dé technisch detacheerder in de regio Zeeland. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote landelijke installateurs in Nederland en België als lokaal sterke MKB-bedrijven. 

We offer technical vacancy Flensmonteur

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, ADV dagen en andere vergoedingen adhv de te volgen CAO.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode.

Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomst perspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Flensmonteur

• Je beschikt over relevante werkervaring van minimaal 1 jaar;

• Je beschikt over geldig WFPr flenscertificaat;

• Je beschikt over geldig VVL certificaat (pré);

• Je beschikt over het certificaat werken met onafhankelijke ademluchttoestellen volgens SOG (pré);

• Je beschikt over een HSE vakvolwassen verklaring;

• Je beschikt over een geldig VCA basis certificaat;

• Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;


Other information

Location:
VLISSINGEN
Education level:
Basic level
Sectors:
Petrochemie
Job type:
Project
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.