Skip to main content

(Gecertificeerd) Lasser

Country: the Netherlands – Location: Vlissingen – Education level: VocationalProject

Maintec in Vlissingen is de beste plek voor vaklieden (ook ZZP) en leerlingen om banen in de techniek te vinden in de regio's Zeeland, Brabant en Antwerpen. Wij bieden goede voorwaarden en afwisselend werk! Maintec rekruteert en detacheert bij zowel grote

Job Description technical vacancy (Gecertificeerd) Lasser

Als (gecertificeerd) lasser bij Maintec kan je onder andere worden ingezet in de branches: scheepsbouw / (petrochemische) industrie, constructiebouw en tankbouw. De werkzaamheden hebben betrekking op nieuwbouw, service & onderhoud, reparatie en uitbreidingen. Naast het lassen ben je tevens vaardig in het verwerken/bewerken van metalen (plaat/buis/profiel).

Company description

Onze opdrachtgevers zijn betrouwbare en gezonde organisaties, die actief zijn in diverse industriële sectoren zoals tankbouw, scheepsbouw, machinebouw, reparatie en carrosseriebouw.

Afhankelijk van je wensen en vaardigheden maken we hierop de juiste match!

We offer technical vacancy (Gecertificeerd) Lasser

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten in een fulltime baan waarbij veiligheid en goede arbeidsomstandigheden in een hoog vaandel staan.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling via STIPP, ADV/ATV dagen, overwerktoeslag en andere vergoedingen volgens de inlenersbeloning (NBBU) een de te volgen CAO. Gemaakte onkosten worden vergoed of op voorhand beschikbaar gesteld.

Eventueel zijn er bonussen te verdienen bij het aanleveren van toekomstige collega’s. Een auto van de zaak is afhankelijk van de functie en opdrachtgever.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode. Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomstperspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.

Required Skills / Qualifications technical vacancy (Gecertificeerd) Lasser

Je beschikt over een afgeronde BBL/ VMBO en/of MBO opleiding in de richting metaal (nivo 2,3 of 4) of gelijkwaardig;

Je beschikt over doorgestempelde certificaten wanneer je een gecertificeerd lasser bent.

Je hebt 1 tot 3 jaar relevante werkervaring als (gecertificeerd) lasser.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

Je beschikt over het VCA basis certificaat;

Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

Other information

Location:
Vlissingen
Education level:
Vocational
Sectors:
Industry
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Rens Niehe
Contact address:
Spuistraat 104
Zipcode:
4381 HT
Location:
Vlissingen
Phone number:
+31118440199
email:
rens.niehe@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.