Skip to main content

Groepsleider Productie

Country: the Netherlands – Location: Steenwijk – Education level: VocationalProject

Job Description technical vacancy Groepsleider Productie

Ben jij de Groepsleider/Productiechef die houdt van afwisseling van werk en toe is aan een volgende stap in je carrière binnen de technische en dynamische omgeving? Dit is de kans om al je ervaring en kwaliteiten op het gebied van productie en techniek ten volle te benutten. In deze functie heb als doel om een zo efficiënt mogelijke productie te realiseren en de effectiviteit van machines verder te maximaliseren. Jou werkzaamheden zullen bestaan uit:

  • Je verdeelt en coördineert de werkzaamheden binnen meerdere afdelingen, rekening houdend met capaciteiten van medewerkers en urgentie van opdrachten  
  • Denkt mee/analyseert productieprocessen en doet voorstellen voor het oplossen/optimaliseren van knelpunten/problemen en machines
  • Toezien op het beheer en het gebruik van het machinepark (en de daarbij behorende techniek); Het machinepark bestaat uit moderne, state of the art, machines en zelf ontwikkelde, geautomatiseerde meetapparatuur
  • Overleggen over uit te voeren projecten met de afdelingen werkvoorbereiding en planning
  • Leidinggeven aan een team van +/-15 productiemedewerkers en het voeren van POP-gesprekken, functionerings-, beoordelings-, en ziekteverzuimgesprekken

Company description

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Groepsleider Productie. Al ruim 70 jaar staat het bedrijf voor vakmanschap en expertise in elektrotechnische toepassingen. Innovatie staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers en partners ontwikkelen zijn continu innovaties en state of art producten. Innovaties en producten voor professionele dienstverleners en producenten binnen de energiesector en voor de markt openbare verlichting over de hele wereld. 

Het bedrijf ontwikkelt, produceert en levert stroom- en spanningstransformatoren, omvormers, meetinstrumenten en aansluitkasten. Het bedrijf heeft een internationale klantenkring en heeft vestigingen in Nederland en Duitsland. Samen met 250 enthousiaste medewerkers werken ze met veel passie en plezier waarbij zorg voor kwaliteit en het milieu van het grootste belang zijn. 

We offer technical vacancy Groepsleider Productie

Wij bieden een zeer uitdagende baan bij een groeiende organisatie. Het bedrijf staat open voor ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en cursussen. Het bedrijf heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden en biedt een goed salaris conform de CAO Metalektro. Daarnaast biedt deze functie een mooie afwisseling van werkzaamheden. Bij goed functioneren krijg je een vast contract aangeboden. 

Required Skills / Qualifications technical vacancy Groepsleider Productie

Wij vragen een meedenkende en op verbetering gerichte Groepsleider met overzicht en sterke communicatieve vaardigheden. Woorden als betrouwbaarheid, continuïteit, ontwikkeling en teamwork zijn op jou lijf geschreven. Je hebt MBO+ werk/denkniveau op het gebied van werktuigbouw en/of  elektrotechniek. Daarnaast heb je ervaring binnen ene productieomgeving. Sterke eigenschappen die bij jou passen zijn hands-on mentaliteit, proactief, flexibel en praktisch ingesteld. 

Vind jij het leuk om te schakelen tussen werkzaamheden en juist prioriteiten stellen? ben je gedreven en resultaat gericht? en hou je van verandering? Dan past deze functie uitermate goed bij jou. 

Other information

Location:
Steenwijk
Education level:
Vocational
Sectors:
Energie
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Linda Feenstra
Contact address:
Businesspark Friesland-West 27 e
Zipcode:
8447 SL
Location:
Heerenveen
Phone number:
+31513653434
email:
linda.feenstra@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.