Skip to main content

HR Adviseur

Country: the Netherlands – Location: Veenendaal – Education level: Higher professional educationFlexible

Job Description technical vacancy HR Adviseur

In de functie van HR Adviseur heb je een inhoudelijke en adviserende rol naar de lijn bij alle HR aangelegenheden. Denk hierbij aan het optimaliseren van de werkprocessen op HR gebied door middel van AFAS en het structureren van procedures die ontstaan door de groei van de organisatie. Een aantal taken waar jij je voor gaat inzetten is contractadministratie, bezettingsgraad van de diverse locaties bijhouden, verzuim en re-integratie en recruitment.

Je signaleert en gaat proactief aan de slag. Het betreft een klein, hands-on team waarbij verantwoordelijkheid, samenwerking en sfeer essentieel zijn.

Je rapporteert als HR adviseur direct aan de CFO. Je standplaats is in Veenendaal, maar met enige regelmaat ben je aanwezig op de verschillende vestigingen in het land.

Company description

Gerenommeerd dealerbedrijf van een succesvol merk, een begrip in de regio. De werksfeer is te omschrijven als betrokken, mensgericht en professioneel.

We offer technical vacancy HR Adviseur

Je kunt een uitdagende baan als HR adviseur bij onze opdrachtgever verwachten. Je werkt binnen een dynamische, op kwaliteit gerichte organisatie en je krijgt een marktconform salaris afgestemd op jouw opleiding en werkervaring. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling door het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen. Je treedt tot slot direct rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever op contractbasis. Tevens krijg je een auto van de zaak.

Required Skills / Qualifications technical vacancy HR Adviseur

  • Een hands-on mentaliteit en een natuurlijke overtuigingskracht;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke HR functie;
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO-niveau en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR wet- en regelgeving;
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt een klant- en servicegerichte instelling. Je bent in staat bij anderen vertrouwen te wekken en creëert draagvlak vanuit je eigen ervaring, professionaliteit, integriteit en deskundigheid;
  • Bovendien heb je een efficiënte werkaanpak en kun je moeiteloos schakelen tussen werkzaamheden zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen. Daarbij beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Kennis van en ervaring met AFAS Profit is een must;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Other information

Location:
Veenendaal
Education level:
Higher professional education
Sectors:
Automotive
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Petra Oudhuis
Contact address:
Pijlstaartlaan 5 a
Zipcode:
3704 HS
Location:
Zeist
Phone number:
088-5252910
email:
petra.oudhuis@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.