Skip to main content

Hulp monteur - vakantiekracht!

Country: the Netherlands – Location: Emmen – Education level: VocationalProject

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (hulp) monteur voor de zomerperiode vanaf week 29 t/m week 36. 

Job Description technical vacancy Hulp monteur - vakantiekracht!

Voor de zomerperiode zijn wij op zoek naar een medewerker die technisch inzicht heeft, zeer gemotiveerd is en graag als hulp monteur aan de slag wil. De werkzaamheden bestaan uit het assisteren van de monteur bij diens werkzaamheden waaronder het aangeven en vasthouden van materiaal, het monteren van onderdelen op aanwijzing, en bevoorraden van materialen voor de monteur. Zit je nog op school, heb je affiniteit met techniek en zoek jij een vakantiebaan in je vakgebied waar jij de opleiding in volgt of wilt volgen?  Dan is dit de ideale baan voor jou! 

Ben je zelf monteur en beschikbaar? Ook dan kun je natuurlijk solliciteren. De werkzaamheden zijn dan uiteraard niet ondersteunend maar meer uitvoerend.  Na de zomerperiode zal de opdrachtgever je doorplannen. Echter, een fulltime werkweek is dan helaas niet gegarandeerd. 

Company description

Onze opdrachtgever is specialist in fabricage en plaatsen van transport technische componenten voor transportbandsystemen.  

We offer technical vacancy Hulp monteur - vakantiekracht!

Wij bieden je een vakantiebaan in de techniek! Wil jij je alvast verder ontwikkelen omdat je nu een technische opleiding doet of een technische opleiding richting metaalbewerking wilt gaan doen? Ben je nieuwsgierig wat een mechanisch monteur doet? Wil je een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, een prettige werkomgeving en bij verschillende bedrijven een "kijkje in de keuken" nemen? Dan is dit de ideale baan!

Required Skills / Qualifications technical vacancy Hulp monteur - vakantiekracht!

Voor deze functie is het heel belangrijk dat je gemotiveerd en flexibel bent. Je werkt nauw samen met een collega en dan is het wel zo fijn als je samen de klus klaart, ook als dit buiten werktijden is. Je doet voorbereidende werkzaamheden op de werklocatie in Emmen maar de uitvoerende werkzaamheden voer je door heel Nederland uit. De meeste werkzaamheden vinden overigens plaats in Groningen, Drenthe en Overijssel. Je hebt dus een grote mate van reisbereidheid. Je rijdt vanaf de locatie in Emmen naar de werkplek voor die dag/week. 

Omdat veiligheid voorop staat, moet je wel in bezit zijn van een VCA basis of de bereidheid die op zeer korte termijn, in eigen tijd, te gaan halen. 


Other information

Location:
Emmen
Education level:
Vocational
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Renate Oldenburger
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
renate.oldenburger@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.