Skip to main content

Inbedrijfsteller beveiligingstechniek

Country: the Netherlands – Location: Assen – Education level: VocationalFlexible

Inbedrijfstellers opgelet! Wij hebben een nieuwe uitdaging voor je!

Job Description technical vacancy Inbedrijfsteller beveiligingstechniek

In de functie van technisch inbedrijfsteller draag je zorg voor finale afronding van de programmering van een beveiligingssysteem. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor een goede programmering en anderzijds voor de goede oplevering conform de geldende normen en voorschriften. Tijdens de uitvoering ben je in staat een uitvoerend team te begeleiden en voor de knelpunten een toegestane oplossing te bieden. Na afronding geef je de gebruiker een uitleg van het systeem. Goede communicatie vaardigheden zijn in dit geval essentieel. Tevens verricht je taken in de preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden met in begrip van service aan gecertificeerde beveiligingsinstallaties. Je draait eens in de 8 weken storingsdienst. Bij drukte assisteer je collega’s met servicebezoeken. Hierbij werk je samen met een hecht en ambitieus team.

Company description

Onze opdrachtgever is specialist omtrent alle aspecten van bedrijfsbeveiliging (Inbraak- en brandmeldbeveiliging).

We offer technical vacancy Inbedrijfsteller beveiligingstechniek

Je kunt uitstekende en meer dan marktconforme arbeidsvoorwaarden tegemoet zien, afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring. Wij informeren je ook hieromtrent graag nader in een persoonlijk gesprek.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Inbedrijfsteller beveiligingstechniek

Techniek heeft onze klant hoog in het vaandel staan. Je hebt minimaal een afgeronde mbo/ mbo+ opleiding in de richting van elektrotechniek/ elektronica, aangevuld met branchegerichte cursussen zoals monteur beveiligingsinstallaties (MBV), technicus beveiligingsinstallaties (TBV), installatie- (IDB), en onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties (ODB), projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties (PDB) en projecteringsdeskundige ontruimingsalarminstallaties (PDO). Daarnaast beschik je over relevante ervaring als (service)monteur. Tevens heb je ervaring in de beveiligingstechniek, ben je communicatief tactisch en zet je je tanden in nieuwe technieken. Je kunt zelfstandig opereren en schroomt niet om ook buiten de eigen verantwoordelijkheden te werken. Verder dien je bereid te zijn om mee te draaien in de storingsdiensten.

Other information

Location:
Assen
Education level:
Vocational
Sectors:
Construction, Civiel
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Bertram van de Steeg
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
Bertram.van.de.steeg@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.