Skip to main content

Inbouwmonteur

Country: the Netherlands – Location: Vlissingen – Education level: VocationalProject

Ben jij ZZP'er, schoolverlater of ben jij die ervaren metaaltechnicus en wil je projectmatig werken? Wij hebben mooie en langdurige projecten in Nederland en België beschikbaar, waarbij een vaste baan bij de opdrachtgever altijd bespreekbaar is.

Job Description technical vacancy Inbouwmonteur

Als inbouwmonteur / metaalbewerker bij Maintec ga je zelfstandig of in samenwerking met een collega aan de slag om alle voorkomende metaal technische installaties te installeren, om service en onderhoud te plegen. Door het gebruik van jou kennis, vakkundig gereedschap en de vereiste branche certificaten ben jij deze uitdagingen de baas.

Je kan worden ingezet in de disciplines: (petrochemische)industrie, scheepsbouw, utiliteit-woningbouw of chemie (service, onderhoud, renovatie en nieuwbouw).

Afhankelijk van je vaardigheden en je toekomstige ontwikkeling zorgen wij voor een passende match!

Zo kan je bij ons worden ingezet om de metaal technische scheepsinstallaties op luxe jachten of marine schepen aan te leggen of je wordt in het hart van een fabriek te werk gesteld voor de onderhoud werkzaamheden.Company description

Maintec Zeeland is dé technisch detacheerder in de regio Zeeland. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote landelijke installateurs in Nederland en België als lokaal sterke MKB-bedrijven.

We offer technical vacancy Inbouwmonteur

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, ADV dagen en andere vergoedingen adhv de te volgen CAO.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode.

Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomst perspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Inbouwmonteur

• Je beschikt over een afgeronde VMBO en/of MBO opleiding in de richting metaal of gelijkwaardig;

• Je hebt 0 tot 3 jaar relevante werkervaring als metaalbewerker, monteur of lasser;

• Je hebt aanvullende cursussen gevolgd zoals WFPR, WFPR T&T, O.A.,VVL, F-Gassen (pré);

• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

• Je hebt ervaring in de metaaltechniek. Kennis van werktuigbouwkunde en/of instrumentatie is een pré;

• Je beschikt over een VCA basis certificaat;

• Je heb een geldig rijbewijs B (pré)

• Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.


VCA

Scheepservaring is een pré

Other information

Location:
Vlissingen
Education level:
Vocational
Sectors:
Ship building
Job type:
Project
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.