Skip to main content

Installatiemonteur

Country: the Netherlands – Location: Vlissingen – Education level: VocationalFlexible

Maintec in Vlissingen is de beste plek voor vaklieden (ook ZZP) en leerlingen om banen in de techniek te vinden in de regio's Zeeland, Brabant en Antwerpen. Wij bieden goede voorwaarden en afwisselend werk!Maintec rekruteert en detacheert bij zowel grote

Job Description technical vacancy Installatiemonteur

Als installatiemonteur, bij onze opdrachtgever, ga je zelfstandig of in samenwerking met een collega aan de slag om alle voorkomende W-installaties te installeren, om service en onderhoud te plegen en om eventuele storingen opgelost te krijgen. Door het gebruik van jou kennis, vakkundig gereedschap en de vereiste branche certificaten ben jij deze uitdagingen de baas.

Je kan worden ingezet in de disciplines: (petrochemische)industrie, scheepsbouw, utiliteit-woningbouw of chemie (service, onderhoud, renovatie en nieuwbouw).

Afhankelijk van je vaardigheden en je toekomstige ontwikkeling zorgen wij voor een passende match!

Projecten waar jou toekomstige collega’s al op werkzaam zijn hebben betrekking op het aanleggen van elektrotechnische scheepsinstallaties op luxe jachten of marine schepen.

Ook de onderhoudswerken aan de tunnels in Zeeland zijn projecten waar onze monteurs op actief zijn. De nieuwbouw wijken (woningbouw) en de bijbehorende winkelpanden worden ook door onze monteurs geïnstalleerd en afgemonteerd.Company description

Onze opdrachtgever is een betrouwbare en gezonde organisatie, zij is installateur op het gebied van W installaties zoals ketels, luchtbehandelingen en HVAC installaties, daarnaast zijn zij actief met het installeren/demonteren en aanpassen van koud en warm water leidingen, riolering/afvoer systemen en gas leidingen. Het verhelpen van storingen/lekkages en verstoppingen behoord tevens tot de werkzaamheden.

Ze zijn actief in de particuliere en industriële omgeving en is momenteel op zoek naar een enthousiaste, passende, kandidaat om hun team te versterken in de omgeving Vlissingen.We offer technical vacancy Installatiemonteur

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten in een fulltime baan waarbij veiligheid en goede arbeidsomstandigheden in een hoog vaandel staan.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling via STIPP, ADV/ATV dagen, overwerktoeslag en andere vergoedingen volgens de inlenersbeloning (NBBU) een de te volgen CAO. Gemaakte onkosten worden vergoed of op voorhand beschikbaar gesteld.

Eventueel zijn er bonussen te verdienen bij het aanleveren van toekomstige collega’s. Een auto van de zaak is afhankelijk van de functie en opdrachtgever.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode. Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomstperspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.Required Skills / Qualifications technical vacancy Installatiemonteur

- Je beschikt over een afgeronde VMBO en/of MBO opleiding in de richting installatietechniek of gelijkwaardig;

- Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring als installatiemonteur of cv-monteur/loodgieter;

- Je hebt aanvullende cursussen gevolgd tbv de diverse merken ketels (pré);

- Goede communicatieve vaardigheden;

- Goed probleemoplossend vermogen;

- Oog voor detail, veiligheid en kwaliteit;

- Flexibel;

- Rijbewijs B;

- VCA Basis;

Other information

Location:
Vlissingen
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Rens Niehe
Contact address:
Spuistraat 104
Zipcode:
4381 HT
Location:
Vlissingen
Phone number:
+31118440199
email:
rens.niehe@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.