Skip to main content

(jr) Werkvoorbereider E

Country: the Netherlands – Location: Zeeland – Education level: VocationalProject

Ben jij schoolverlater of die (ervaren) werkvoorbereider elektrotechniek en wil je projectmatig werken in een van onze elektrotechnische sectoren? Wij hebben mooie en langdurige projecten beschikbaar, waarbij doorgroei mogelijk is.

Job Description technical vacancy (jr) Werkvoorbereider E

Als (jr) werkvoorbereider bij Maintec ga je zelfstandig of onder begeleiding aan de slag en ben je betrokken bij alle fases in de voorbereiding en uitvoering van een project. Zo start je met het opnemen van een project. Je inventariseert de situatie aan de hand van de vraag/specificaties van de opdrachtgever. Na de calculatie en de projectbespreking zal er aandacht besteed worden aan het inkopen van materieel, het inplannen daarvan evenals het bestellen en inplannen van materieel. Vanuit de werkvoorbereiding ontstaan dus calculaties, offertes, tekeningen, planningen (materieel en personeel) en werkbare pakketten tbv het uitvoerend personeel. Na de opstart kan in overleg ook de voorgang worden bewaakt, gevolgd door een nacalculatie bij het afronden van het project. Eventueel meerwerk hoort bij de werkzaamheden die tussentijds kunnen veranderen. Je moet dan ook om kunnen gaan met ad hoc veranderingen en tegenslagen, niet alles zal verlopen zoals het is bedacht. Het omgaan met stress en het afhankelijk zijn van derden kan voor extra werkdruk zorgen. Een goede werkvoorbereider kan het projectteam ontstressen en voor een goede opstart zorgen.

Werkzaamheden waar je aan moet denken zijn:

 • Calculaties maken
 • Opstellen offertes
 • Materiaal bestellen
 • Planningen
 • Meer-minder werk bijhouden
 • Aanpassen en aanmaken van technische tekeningen
 • Maken van werkpakketten tbv de monteurs

De projecten zijn voornamelijk industrieel georiënteerd.


Company description

Maintec Zeeland is dé technisch detacheerder in de regio Zeeland. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote landelijke installateurs in Nederland en België als lokaal sterke MKB-bedrijven. 

We offer technical vacancy (jr) Werkvoorbereider E

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, ADV dagen en andere vergoedingen adhv de te volgen CAO.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode.

Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomst perspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.

Required Skills / Qualifications technical vacancy (jr) Werkvoorbereider E

 • Je beschikt over een afgeronde VMBO en/of MBO opleiding in de richting elektro of gelijkwaardig;
 • Je hebt mogelijk al ervaring als werkvoorbereider of je zou dit willen worden;
 • Je hebt aanvullende cursussen gevolgd zoals NEN 3140, 1010, 3840, Atex of twin ferulle; 
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt ervaring in de elektrotechniek. Kennis van werktuigbouwkunde en/of instrumentatie is een pré;
 • Je beschikt over een VCA basis certificaat;
 • Je heb een geldig rijbewijs B;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

Other information

Location:
Zeeland
Education level:
Vocational
Sectors:
Industry
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Stephan Veldman
Contact address:
Spuistraat 104
Zipcode:
4381 HT
Location:
Vlissingen
Phone number:
+31118440199
email:
stephan.veldman@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.