Skip to main content

Junior Service Technician

Country: the Netherlands – Location: Varsseveld – Education level: VocationalFlexible

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Service Technician. Ben jij het talent van de toekomst voor onze opdrachtgever? 

Job Description technical vacancy Junior Service Technician

Als junior Service Technician zal je ondersteunen bij de opbouw en inbedrijfstelling van de warehouse systemen op de werklocatie. De verwachting is dat er per december gestart wordt met de bouw en in februari met de inbedrijfstelling. Aansluitend word je verantwoordelijk voor het adequaat verrichten van onderhoud en reparaties.

Je belangrijkste taken zijn:

 

  • het verrichten van systeem onderhoud om de continuïteit te waarborgen; 
  • het vroegtijdig signaleren en corrigeren van mogelijke operationele risico's; 
  • het doen van verbetervoorstellen om het proces continue verder te optimaliseren. 

 

Company description

Met 3300 medewerkers is onze opdrachtgever internationaal actief op het gebied van geautomatiseerde totaaloplossingen binnen de magazijnlogistiek. Voor haar klanten staan zij voor het vinden van innovatieve en veelzijdige oplossingen voor complexe vraagstukken. In de Benelux heeft onze opdrachtgever al meer dan 50 projecten gerealiseerd waarbij o.a. shuttles, liftsystemen en orderverzamelrobots worden ingezet.

Voor één van de vaste klanten van onze opdrachtgever zoeken zij een (senior) service technician.  het bedrijf, wat de werklocatie wordt, is één van de grootste technische groothandels van Europa. Voor het bedrijf is de veelheid aan en beschikbaarheid van originele onderdelen van grote merken een uitdaging op logistiek gebied. Als onderdeel hiervan is onze opdrachtgever begonnen met het inrichten van een technologisch hoogwaardig warehouse. 

 

 

We offer technical vacancy Junior Service Technician

Onze opdrachtgever, waar je rechtstreeks in dienst komt, is een financieel gezonde en solide werkgever met zorg en aandacht voor medewerkers. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatief en er zijn ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris en een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, reiskosten en toeslagen bij overwerk. En leuke en gepassioneerde collega's. Vanzelfsprekend kun jij je wensen ten aanzien van het salaris bespreekbaar maken. De salarissen zijn marktconform. Je ontvangt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd.  

Required Skills / Qualifications technical vacancy Junior Service Technician

Wij komen graag in contact met pioniers die een passie voor techniek hebben, en die hun kennis en talenten graag willen inzetten in onze hightech omgevingen.

Je brengt daarvoor het volgende mee:

 

  • Ten minste een afgeronde MBO-3 opleiding of vergelijkbaar, bij voorkeur in de richting Mechatronica; 
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als zelfstandig onderhouds- en storingsmonteur, bij voorkeur in een material handling omgeving.   
  • Flexibel en bereid om in verschoven diensten te werken en op afroep in het weekend; 
  • Pro-actief, resultaat- en oplossingsgericht, communicatief vaardig, stressbestendig en een prettig persoon met een positieve bijdrage aan het team

 

 

Other information

Location:
Varsseveld
Education level:
Vocational
Sectors:
Industry
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Bert Meijer
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
bert.meijer@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.