Skip to main content

Junior Servicemonteur (32/40 uur)

Country: the Netherlands – Location: Utrecht – Education level: VocationalFlexible

Als ik; Damian werkzaam als Junior Servicemonteur, nu opnieuw voor de keuze stond, dan wist ik het wel! Dan had ik precies hetzelfde gedaan. Solliciteren bij Maintec, zodat ik lekker op pad kan in de meest diverse industrieën bij mij in de buurt!

Job Description technical vacancy Junior Servicemonteur (32/40 uur)

Via Maintec kun je kiezen uit verschillende opdrachtgevers, maar deze opdrachtgever biedt afwisselend werk en een diversiteit aan industrieën. Uiteraard creëer je uiteindelijk je vaste klanten waar je periodiek onderhoud lekker in je eigen regio kan verrichten. Maar let op; het onderhoud varieert van het voorbereiden van transportbanden tot de montage van alle bijhorende componenten. Ook het inspecteren, onderhouden en bekleden van de verschillende oppervlaktes behoort tot je functie. Kortom, een functie waarmee samenwerking met de interne technisch dienst of productie wordt verwacht. Dit betekent afstemming over downtime, veiligheid en materiaal keuze.

Company description

Onze opdrachtgever een internationale speler binnen de transport en kunststoftechniek zoekt voor haar nieuwe locatie een enthousiaste en energieke junior servicemonteur. Momenteel zitten ze op meerdere locaties allemaal “semi-centraal” in het land, daar komt eind november verandering in, ze willen professionaliseren vanuit en hebben jouw hulp daarbij nodig!

Ze bieden al meer dan 60 jaar innovatieve oplossingen op het gebied van productiefaciliteiten. Zie jezelf als een vliegende keep die bij diverse klanten periodiek onderhoud, storingen en inspecties verricht. Het eerste jaar werk je via Maintec, de beste plek voor vaklieden & leerlingen om banen in de techniek te vinden. Na ons jaarcontract verkrijg je bij wederzijds goed bevallen direct een vaste aanstelling!

We offer technical vacancy Junior Servicemonteur (32/40 uur)

Wat kun je van ons verwachten?

Maintec zorgt voor een goede begeleiding, tijdens het inwerktraject en als startend (junior) Servicemonteur / onderhoudsmonteur. We hebben voldoende evaluatie momenten om samen met jou te kijken naar eventuele extra’s. Wat bieden we sowieso;

• Een goed salaris tussen de € 2200,00 en de € 2975,00 (gebaseerd 40 uur). Het salaris is afhankelijk van leeftijd, diploma's en opleiding

• Goede Reiskostenvergoeding

• Mogelijkheid om parttime te werken (32/36 uur)

• Mogelijkheid tot het volgen van extra trainingen

• Uitstekende begeleiding

• Maintec starterskit

Required Skills / Qualifications technical vacancy Junior Servicemonteur (32/40 uur)

Je bent in het bezit van een VMBO diploma richting een technische branche en bent in bezit van een VCA certificaat. Je beschikt over de technische basis op elektra en/of WTB gebied. Je bent bereid om de eerste twee tot 3 maanden een interne opleiding te volgen om jezelf zo klaar te stomen voor deze fantastische baan. Je bent zeer gemotiveerd en beschikt over een gezonde dosis enthousiasme. Daarnaast ben je leergierig en betrouwbaar. Je denkt in oplossingen en niet in problemen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht of een straal van 30 km daaromheen.

Other information

Location:
Utrecht
Education level:
Vocational
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.