Skip to main content

Junior Technician

Country: the Netherlands – Location: Goes – Education level: Basic levelFlexible

Het in en uit elkaar halen van je scooter, het sleutelen aan je auto of het helpen van je vader in de garage. Klinkt dit als muziek in de oren en zou je dat het liefst de hele dag doen? Wacht dan niet langer en maak van je hobby je beroep!

Job Description technical vacancy Junior Technician

Bij de opdrachtgever word je opgeleid tot een vakspecialist in de gespecialiseerde industrie en technische service. Het zal beginnen met de basis waarbij je gaandeweg je eigen specialisme ontwikkelt. Zo kan je denken aan groot mechanisch werk, fijn mechanisch werk en als service monteur. Daarin komen uiteraard verschillende dimensies in terug.


Bij de term “opleiden” denk je misschien aan het studeren vanuit het klaslokaal en het spreekwoordelijk duiken in de boeken. Niets is minder waar! Onze opdrachtgever is van mening dat je het beste leert vanuit de praktijk. Je zal samen met een ervaren monteur op pad gaan naar verschillende klussen op uiteenlopende locaties. Zodoende leer je de fijne kneepjes van het vak.

Company description

Als Maintec zijn wij op zoek naar jonge gedreven jongeren. Je komt te werken in een jong en vooruitstrevend bedrijf met drie basisactiviteiten: mechanical, solutions en academy. Dat laatste is waarbij je in zal stromen.


De opdrachtgever voorziet in de behoefte aan meer en beter opgeleid personeel met een van A tot Z begeleidingstraject. Er is ruimte om de opleiding te personaliseren naar de behoefte van jezelf en de opdrachtgever, zodat jij uiteindelijk de specialist wordt die je wilt zijn.

We offer technical vacancy Junior Technician

Een baan waarbij je je pas vergaarde kennis kwijt kan in de praktijk. Dit doe je in een wisselende werkomgeving met leuke collega’s om je heen. Maar daar koop je niet die mooie schoenen of trui voor. Wat bieden we nog meer?

• Basissalaris conform CAO

• Een vast contract bij Progresso na 12 maanden

• Pensioenopbouw via het STiPP Pensioenfonds

• Reiskostenvergoeding

• 24 vakantiedagen en bijbehorende adv-dagen

• 8% vakantietoeslag

• Een arbeidsongeschiktheidsverzekering

• Een bonus als je een nieuwe collega aandraagt

Required Skills / Qualifications technical vacancy Junior Technician

De eisen zijn niet bijzonder hoog. Allereerst moet je uiteraard graag in de techniek willen werken. Vervolgens is het niet overbodig om een gezonde dosis verstand mee te brengen. Aangezien het gaat om een opleidingsfunctie moet de motivatie ook goed zijn. Verder is het een pre dat je in Zeeland woonachtig bent en in het bezit bent van een rijbewijs B. Ervaring in de techniek of een passende vooropleiding? Dat is niet nodig!

Other information

Location:
Goes
Education level:
Basic level
Sectors:
Petrochemie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.