Skip to main content

Magazijnmedewerker

Country: the Netherlands – Location: Leeuwarden – Education level: VocationalProject

Ben jij die echte ''doener'' die op zoek is naar een nieuwe functie in de logistiek? Lees dan snel verder en solliciteer!

Job Description technical vacancy Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker in dit bruisende bedrijf dat zich iedere dag bezighoudt met vernieuwing in de techniek heb je een afwisselend takenpakket. Je functie bestaat o.a. uit het beheren van de voorraden en het bijhouden van bijbehorende administratie. Het inkopen en/ of afroepen van onderdelen. Het verwelkomen van binnenkomende goederen en het toepassen van een kwalitatieve controle. Lade, lossen en opslaan van goederen, dit doe je met passende hulpmiddelen zoals hijsinstallaties of een heftruck. Het op orde houden van het magazijn. Aanleveren van rapportages en overige administratieve werkzaamheden. Het klaarmaken van goederen voor verzending. Je verpakt en laat milieu-gevoelige stoffen op voorgeschreven wijze afvoeren. Je onderhoudt nauw contact met omliggende vestigingen voor een soepele samenwerking. Je houdt toezicht op het naleven van de levertijden en waar nodig stuur je dit in goede banen.

Company description

Onze opdrachtgever is actief in de onderhoud en reparatie in de transport en is allround reparateur van zowel fijnmechanische onderdelen als groot en zwaar materieel. Ze doen dit op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied.

In het bedrijf is een informele werksfeer en je komt te werken in een enthousiast team van collega's. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen.

We offer technical vacancy Magazijnmedewerker

Een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Door interne opleidingstrajecten heb je goede ontwikkelingsmogelijkheden. Je word beloond met een goed salaris (in overeenkomst met leeftijd en ervaring volgens CAO metaalbewerkingsbedrijf). Je kunt er dus van uit gaan dat de beloning en overige voorwaarden prima in orde zijn!

Je bouwt pensioen op bij een fonds. Bij Maintec bouw je pensioen op vanaf 26 gewerkte weken via STIPP pensioenfonds. Wanneer je in dienst treed bij onze opdrachtgever krijg je een pensioenaanbod via hun pensioenfonds.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Magazijnmedewerker

Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting de logistiek. Je bent een harde werken en steekt graag je handen uit de mouwen. Je bent in het bezit van enig technisch inzicht. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig heftruck- en VCA certificaat, of je bent bereid om dit op korte termijn te halen. Je kunt makkelijk met een computer overweg en hebt bij voorkeur ervaring met SRMS en Excel. Verder is het van belang dat je organisatorisch sterk bent en je over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Other information

Location:
Leeuwarden
Education level:
Vocational
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Jeannette Saelman-Zweed
Contact address:
Businesspark Friesland-West 27 E
Zipcode:
8447 SL
Location:
Heerenveen
Phone number:
+31513653434
email:
jeannette.zweed@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.