Skip to main content

Manager Sales Support flexibele arbeidsmarkt

Country: the Netherlands – Location: Rotterdam – Education level: Higher professional educationPermanent position

Maintec is per direct op zoek naar een fulltime Manager Sales Support. Deze uitdagende functie biedt de perfecte combinatie tussen operatie enerzijds en change management anderzijds.

Job Description technical vacancy Manager Sales Support flexibele arbeidsmarkt

Als Manager Sales Support geef je als "meewerkend voorman" leiding aan 5 medewerkers die de regiovestigingen ondersteunen op administratief gebied in de breedste zin van het woord. De afdeling Sales Support zorgt ervoor dat de commerciële medewerkers in het veld zich volledig met specialisten en opdrachtgevers kunnen bezighouden, en is de linking-pin tussen de eigen organisatie en de dienstverleners waaraan Maintec haar verloning heeft uitbesteed. Je bent continue bezig met procesoptimalisatie. Een greep uit de werkzaamheden:

  • Bewaken van de juiste toepassing van de wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche inclusief inlenersbeloning, CAO's, etc.;
  • Opmaken van arbeidscontracten, opdrachtbevestigingen en overige correspondentie;
  • Uitvoeren en controleren van de verloning en facturatie;
  • Aansturing van de externe verloningsorganisaties incl. incident en change management;
  • Bewaken van de fase-indeling op basis van input van de externe verloningsorganisaties;
  • Continue sturen op procesoptimalisaties;
  • Kenniscentrum voor de interne organisatie op het gebied van verloning en CAO's;
  • Kenniscentrum voor de interne organisatie inzake wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche, met name daar waar het gaat over flexkrachten;
  • Bieden van sales ondersteuning naar de regio's, etc.;
  • Maken van management rapportages inzake arbeidscontracten, verloning, facturatie, CAO's, inlenersbeloningscheck, etc.

Company description

Maintec is specialist in het uitzenden en detacheren van technisch specialisten. Onze diepgaande kennis van en ervaring in diverse technische branches zorgt er voor dat wij de beste match kunnen maken tussen de carrièrewensen van technisch specialisten en de behoefte aan technische expertise van opdrachtgevers. Maintec hanteert drie dienstverleningsconcepten. Lokale vakkrachten plaatsen we bij opdrachtgevers via ons "Local for Local" concept. Als wij de benodigde vakkracht niet in Nederland kunnen vinden, dan maken we gebruik van ons uitgebreide Europese netwerk in ons "International Distance Matching" concept. Tenslotte leiden we de vaklieden van de toekomst op in gecombineerde leer-/werktrajecten in ons “Learning & Development” concept.

Het hoofdkantoor van Maintec zal eind 2018 verhuizen van Vlissingen naar Rotterdam (Zuid). De standplaats van deze functie is Rotterdam. De medewerkers van de afdeling Sales Support zijn werkzaam op de locaties Vlissingen, Arnhem en Heerenveen. Zij krijgen uiteraard ook de nodige aandacht van de Manager Sales Support, die dan ook op zeer regelmatige basis deze verschillende locaties bezoekt.We offer technical vacancy Manager Sales Support flexibele arbeidsmarkt

Wij bieden je een werkomgeving die inspireert, uitdaagt en motiveert. Naast een goede werksfeer, leuke collega's en een geweldige functie met een overzichtelijk team kun je natuurlijk uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Onderdeel daarvan is een passend salaris dat, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, ligt tussen € 3.300 en € 3.800 bruto per maand plus een aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden om bij te blijven en je te verdiepen in wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche.

Een digitaal assessment behoort tot de selectieprocedure.


Required Skills / Qualifications technical vacancy Manager Sales Support flexibele arbeidsmarkt

Je hebt HBO werk- en denkniveau, aangevuld met enige jaren werkervaring in een leidinggevende functie. Ervaring in de uitzend en detachering branche is een must. Je begrijpt de processen van je collega's op de vestigingen. Ervaring als vestigingsmedewerker en/of –manager in de uitzendbranche is dan ook een must. Je bent procesgericht, zelfstandig, accuraat en je schriftelijke en mondelinge communicatie is uitstekend. Je bent dienstverlenend ingesteld en integer. Omdat de werkzaamheden heel divers zijn, is het van belang dat je snel kunt anticiperen op veranderende situaties en dat je stevig in je schoenen staat. Beheersing van de Engelse en Duitse taal is eveneens cruciaal om de functie goed uit te kunnen oefenen. Daarnaast weet je snel overzicht te krijgen en prioriteiten te stellen. Presteren onder tijdsdruk is voor jou geen probleem en je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.

Other information

Location:
Rotterdam
Education level:
Higher professional education
Sectors:
Industry
Job type:
Permanent position
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Dorita de Bruijn
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 ME
Location:
Arnhem
Phone number:
+3118429027
email:
dorita.de.bruijn@humares.com
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.