Skip to main content

Manager

Country: the Netherlands – Location: Zeist – Education level: Higher professional educationPermanent position

Aan onze eigen Bikeflex academie leiden wij mensen op voor de fietsenbranche. Deze toppers en doorgewinterde fietstechnici plaatsen wij bij een van onze opdrachtgevers in Nederland. Dit concept is uniek in de fie

Job Description technical vacancy Manager

Voor de locatie Maintec Bikeflex in Zeist zijn wij op zoek naar een “manager” 40 uur in de week. Een manager die de drive en de wil heeft om het gezicht van Maintec Bikeflex te worden. We hebben op dit moment twee locaties in Zeist en Uden. Bikeflex is een pro actieve en ondernemende club pioniers binnen het Maintec concern. Wij denken dat opleiden het nieuwe werven is en dat blijkt ook uit het succes dat wij boeken.

Wat doet een ”Manager"

Je bent verantwoordelijk voor gang van zaken op de vestigingen, het uitplaatsen van ervaren kandidaten en de leerlingen uit de Bikeflex academie. Zorg dragen voor gevulde opleidingen. Hij of zij onderhoudt de samenwerkingen met onze vele partners door heel Nederland, zowel klanten al sociale partners. Je stuurt het team aan, zij schakelen dagelijks met leerlingen en potentiële kandidaten voor de opleiding en begeleiden de kandidaten bij hun uitzendprocedure. Zo nodig stuur je bij en coach je. Jouw commerciële vaardigheden combineer je met kennis van de arbeidsmarkt en van de on- en offline wervingstechnieken.Company description

Bij Maintec Bikeflex draait alles om de fietstechniek! Wij werven potentiële en ervaren fietsenmakers, selecteren en detacheren technisch personeel uit onze Bikeflex academie en daarbuiten. Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, schakelen we met onze interne opleiding en maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

Aan onze Bikeflex academie leiden wij mensen op tot basis fietstechnicus en E-bike specialist. Deze kandidaten plaatsen wij vervolgens bij een van onze opdrachtgevers. Dit concept is uniek in de fietsenbranche! Wij werken veel samen met sociale partners zoals het UWV, gemeente en re-integratiebedrijven.

We offer technical vacancy Manager

Een zelfstandige fulltime functie met professionele vrijheid, binnen een overzichtelijk team waarin je de resultaten van je eigen werk snel terugziet. Naast een goede werksfeer, onwijs leuke collega’s en een brede functie kan je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals:

 •  Een overeenkomst van een jaar voor 40 uur in de week.
 •  Veel ruimte voor opleiding en training voor je persoonlijke ontwikkeling.
 •  Een marktconform salaris per maand afhankelijk van ervaring en leeftijd.
 •  Aantrekkelijke, succes gerelateerde bonusregeling
 •  Een leaseauto klasse A , telefoon en laptop horen bij de functie.
 •  Bijdrage in pensioen
 •  Diverse toekomstige ontwikkelingsmogelijkheden

Required Skills / Qualifications technical vacancy Manager

 •  Een ondernemende maar ook sociale kandidaat die het leuk vind om binnen een grote organisatie het verschil te maken met nieuwe initiatieven binnen de uitzendbranche.
 •  HBO werk en denk niveau met een commerciële, leergierige en gedreven instelling.
 •  Iemand die enthousiast met mensen omgaat, houdt van scoren voor zichzelf maar daarnaast het sociale aspect niet uit het oog verliest.
 •  Relevante ervaring als leidinggevende  en affiniteit met de fietsenbranche.
 •  Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 •  Iemand die met zijn eigen inbreng een succesvol initiatief verder ontwikkeld en verstevigd.
 •  Iemand die de potentie heeft om de organisatie aan te sturen en verder te brengen.
 •  Humor en plezier in je werk vind je erg belangrijk!


Other information

Location:
Zeist
Education level:
Higher professional education
Sectors:
Bike
Job type:
Permanent position
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.