Skip to main content

Mechanisch Monteur

Country: the Netherlands – Location: Veenendaal – Education level: VocationalFlexible

Job Description technical vacancy Mechanisch Monteur

In deze functie houd je je bezig met montage, onderhoud en reparatie van transportbanden en componenten. Af en toe draai je mee in een 24-uurs servicedienst. De werkzaamheden vinden plaats bij zowel klanten als in de eigen werkplaats. Een zeer afwisselende en uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is. Je komt namelijk bij klanten over de vloer van zeer uiteenlopende aard, van pretpark tot fabriek.  

 

 

 

 

Company description

Onze opdrachtgever is de specialist op het gebied van industriële transportbanden en transportsystemen. Hun expertise richt zich op het confectioneren, monteren, repareren, onderhouden en verbeteren van transportsystemen in diverse branches.

We offer technical vacancy Mechanisch Monteur

Je kunt uitstekende en meer dan marktconforme arbeidsvoorwaarden tegemoet zien afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring. Je krijgt een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Vanaf de vestiging staat er een servicebus klaar waarin je samen met een collega naar de werklocatie rijdt. Er is meer dan genoeg parkeergelegenheid bij de vestiging waar jouw auto veilig staat. Lange dagen maken kan een onderdeel zijn van het werk maar hier staat een riante onkostenvergoeding tegenover. Onze opdrachtgever staat zeer positief tegenover het volgen van opleidingen zodat iedere werknemer zich naar wens kan ontplooien. Je komt terecht in een team van ervaren monteurs waar je mee zult gaan samenwerken. Er is weinig verloop binnen dit bedrijf omdat zij goed voor hun personeel zorgen en er een prettige werksfeer hangt! Wij bieden jou in eerste instantie een jaarcontract me de mogelijkheid tot een vast contract!

Required Skills / Qualifications technical vacancy Mechanisch Monteur

Je hebt een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld LTS-werktuigbouw/staal. Het draaien van overuren indien nodig is geen enkel probleem. Fysiek in het zwaar werk dus beschik je over een goede conditie. Je beschikt over een lasdiploma- of praktijkervaring hierin. Een rijbewijs BE kan uiteraard niet ontbreken aangezien hun klanten door het land zitten! Je ben zelfstandig en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Bij voorkeur ben je woonachtig binnen straal van 25 km van de vestiging in Veenendaal.

Net als wij heb je veiligheid hoog in het vaandel staan en ben je in het bezit van een vca certificaat.

 

Other information

Location:
Veenendaal
Education level:
Vocational
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Sandra Warmels
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
sandra.warmels@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.