Skip to main content

Medewerker kwaliteitscontrole - MBO - Techniek

Country: the Netherlands – Location: Drachten – Education level: VocationalFlexible

Voor een opdrachtgever in de regio van Drachten zijn wij opzoek naar een leergierige en collegiale medewerker kwaliteitscontrole. 

Job Description technical vacancy Medewerker kwaliteitscontrole - MBO - Techniek

Als pro actieve collega van een professioneel maar gezellig team van specialisten zorgen jullie er samen voor dat geavanceerd zuivel-analyseapparatuur geïnspecteerd en getest wordt. Dit doe je middels het controleren en testen van binnenkomende materialen en deze volgens de juiste protocollen te gebruiken.  

Door jouw flexibiliteit loop je voor geen klus weg en zorg je er voor dat alle data geanalyseerd en correct verwerkt wordt. Het uitvoeren van relevante (controle) werkzaamheden en het correct registreren van al deze date, daar draai jij je hand niet voor om. Doordat het bedrijf gespecialiseerd is in unieke apparatuur leer je elke dag wel iets nieuws. 

Jouw kerntaken zijn het installeren en en testen van geproduceerde analyseapparatuur. Dit kan jij niet zonder materialen die jij ook zelf geïnspecteerd en getest hebt. Dagelijks voer jij samen met collega's en jouw manager Q&A overleg Doordat jij een pro actieve houding hebt rapporteer jij altijd tekortkomingen, onvolledige documenten of onduidelijke instructies. Door jouw flexibiliteit blijven overige relevante randzaken nooit lang liggen en dat maakt dit werk zo afwisselend. Doordat jij orde en netheid ook hoog in het vaandel hebt registreer jij alles overzichtelijk in de systemen zodat jouw collega alles terug kan vinden. 

Company description

Al sinds 1985 is een team van professionals verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van zuivel-analyseapparatuur. Jouw nieuwe collega's hebben door veilig te werken en het naleven van alle veiligheidsvoorschriften er voor gezorgd dat deze opdrachtgever zo exceptioneel heeft kunnen groeien. Ze staan dan ook bekend als één van de grootste ontwikkelaar en distributeur van zuivel-analyseapparatuur.

Men heeft hier een open mind en waarderen jouw input. Vanaf dag 1 ben je belangrijk onderdeel van het team waar je opleiding tot volwaardig medewerker kwaliteitscontrole houdt nooit op. De organisatie blijft zich voortdurend ontwikkelen zorgt dat de medewerkers zich mee kunnen ontwikkelen.

 

We offer technical vacancy Medewerker kwaliteitscontrole - MBO - Techniek

Wij bieden jou conform cao salaris 

Required Skills / Qualifications technical vacancy Medewerker kwaliteitscontrole - MBO - Techniek

Heb jij een afgeronde technische MBO diploma en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in jouw technische carrière? Heb jij daarnaast kennis van kwaliteitscontrole en is werken met MS Office jou niet onbekend? Dan zijn wij op zoek naar jouw! 

Other information

Location:
Drachten
Education level:
Vocational
Sectors:
Voeding
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Linda Feenstra
Contact address:
Businesspark Friesland-West 27 e
Zipcode:
8447 SL
Location:
Heerenveen
Phone number:
+31513653434
email:
linda.feenstra@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.