Skip to main content

Medewerker Spuiterij

Country: the Netherlands – Location: Emmeloord – Education level: Basic levelFlexible

Ben jij op zoek naar een eerste baan of een andere uitdaging? En wil je graag werken binnen een vooruitstrevend familiebedrijf? Lees dan snel verder en reageer!

Job Description technical vacancy Medewerker Spuiterij

Als medewerker Spuiterij ben je onder andere verantwoordelijk voor het volgens planning inhangen, afplakken (maskeren), en voorbewerken van onderdelen (te spuiten objecten) volgens de dagplanning. 
Vervolgens zal je de producten spuiten, waarbij je tevens zorgdraagt voor een verantwoorde manier van verfopslag. Het assembleren van producten en accessoires aan de hand van tekeningen (zowel suks- als seriematige producties) behoort tevens toe aan de werkzaamheden op de afdeling. 

Company description

Onze opdrachtgever is sinds 1982 een innovatieve producent van systemen en andere metaal gerelateerde producten voor toonaangevende multinationals in de agrarische sector.
Het betreft een hecht familiebedrijf met inmiddels 320 vaste medewerkers in dienst, verdeeld over vier disciplines welke er binnen het bedrijf zijn.
Voor de afdeling waar de diverse onderdelen en objecten geassembleerd en gespoten worden, is onze opdrachtgever ter uitbreiding van het huidige team op zoek naar een Medewerker Spuiterij.
De afdeling bestaat uit ongeveer 20 medewerkers, waarbij een roulatiesysteem van toepassing is om voor alle medewerkers een dynamische werkomgeving te bieden.
Houd jij je liever alléén bezig met het spuitwerk? Geen enkel probleem. Dan kun je voor dat gedeelte wel verantwoordelijk zijn.

We offer technical vacancy Medewerker Spuiterij

Als Medewerker Spuiterij zal je een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf innemen, waarbij een prettige, informele werksfeer met collega’s heerst.
Je komt te werken in de dagdienst (4x9 uur) en bent dus één dag in de week vrij.

Naast een goed salaris (afhankelijk van ervaring tussen de €2122 en €2575 per maand op basis van 36 uur) volgens het eigen loongebouw van onze opdrachtgever (deze is boven CAO) zal je, wanneer je in dienst komt bij onze opdrachtgever, in aanmerking komen voor verscheidene vergoedingen zoals een winstuitkering en een gezondheidsbonus. Ook een passende reiskostenvergoeding maakt er onderdeel van uit. Een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand is standaard.

Onze opdrachtgever biedt ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om diverse vak gerelateerde certificaten en/of opleidingen te volgen.

Bij goed functioneren hoort een vast dienstverband! Laat jij zien dat je uit het juiste metaal bent gesneden, dan zal daar een langdurige verbintenis met dit bedrijf tegenover staan in de vorm van een vast contract.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Medewerker Spuiterij

 Als Medewerker Spuiterij beschik je over de volgende functie-eisen:
- LBO+ technisch  werk- en denkniveau;
- Goed tekening kunnen lezen;
- Enige jaren werkervaring binnen een vergelijkbare functie;
- Flexibele en op samenwerking gerichte werkinstelling;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Goede inzet en motivatie


Other information

Location:
Emmeloord
Education level:
Basic level
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Arnold Keizer
Contact address:
Businesspark Friesland-West 27 e
Zipcode:
8447 SL
Location:
Heerenveen
Phone number:
+31 6 22 16 18 85
email:
arnold.keizer@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.