Skip to main content

Medewerker Technische Dienst

Country: the Netherlands – Location: Nijmegen – Education level: VocationalFlexible

Wij geloven dat de huidige markt ons dichter bij elkaar brengt. Want dit is het moment, om een bedrijf te kiezen dat echt bij jou past! Wij matchen jouw ontwikkelingsmogelijkheden met de behoeftes van onze opdrachtgevers. Al klaar voor je droombaan ?

Job Description technical vacancy Medewerker Technische Dienst

Je komt te werken in een van Nederlands grootste linnen & badstof verhuur bedrijven. Zij regelen alles van A tot Z voor de meeste vakantieparken van Nederland. De technische dienst bestaat op dit moment uit Robert, Tomas en Wim. Word jij de nieuwe collega die het team compleet maakt? Samen houden jullie de 4 lijnen en processen in de gaten. Je regelt de zaken van begin tot eind, constateer jij een verbetering? Moet er iets besteld en ingepland worden tijdens een productie pauze? Hier heb je alle vrijheid in. Het gros van de storingen is van elektrotechnische aard echter kan het natuurlijk ook zo zijn dat je aan de slag gaat met mechanische of hydraulische zaken. moet helpen met wat mechanische of hydraulische problemen. Nog géén ervaring in? Hiervoor kunnen we je een cursus of opleiding aanbieden.

Company description

‘s morgens om 08.00 beginnen we de dag gezamenlijk met een bak koffie en een werkoverleg. Dus niet alleen met je eigen team maar ook met het management team. De overdracht van gisteren doorspreken, welke machine heeft storingen gehad en waar staat er onderhoud gepland? Vrijheid, eigen invulling en een “brabantse mentaliteit” zijn hier leidend. We doen het samen! We regelen bijvoorbeeld ook de diensten onderling, wat vind jij prettig? De ochtenddienst? Of juist de avonddienst? Wisselend of een dagje opschuiven vanwege de kinderen? Eigenlijk is in overleg alles mogelijk. Er is in de afgelopen jaren véél geïnvesteerd in het machinepark. Met als doel nog productiever & efficiënter worden.

We offer technical vacancy Medewerker Technische Dienst

• De flexibelste werkgever in de omgeving Nijmegen

• Basissalaris! tot € 2600,00 per 4 weken (Excl. Toeslagen)

• 8,33 % vakantie toeslag & 8,33 % als 13de maand

• Een hecht team / Collega’s die je er vóór je staan

• 25 vaste vakantiedagen

• Veel eigen initiatief & ontwikkelingsmogelijkhedenRequired Skills / Qualifications technical vacancy Medewerker Technische Dienst

• Een proactieve & flexibele instelling

• Een opleiding op MBO niv. 4 niveau Elektrotechnisch)

• (OF / EN ) Ervaring in de industriële elektrotechniek (PLC)

• Verantwoordelijkheidsgevoel, we maken het samen!

• Je bent bereid om samen met je collega’s afwisselend een zaterdag te werken.

• Je bent stressbestendig & daadkrachtig


Other information

Location:
Nijmegen
Education level:
Vocational
Sectors:
Industry
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.