Skip to main content

Medewerker Technische Dienst (Regio Midden)

Country: the Netherlands – Location: Utrecht – Education level: VocationalFlexible

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een monteur voor de technische dienst . Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan zekerheid en vastigheid en is dan ook voornemens om na een tijdelijke overeenkomst een contract voor onbepaalde tijd te bieden.

Job Description technical vacancy Medewerker Technische Dienst (Regio Midden)

Wij bieden jouw een afwisselende job met zo mogelijk veel zelfstandigheid. Een prettige werkomgeving met een informele werksfeer. De mogelijkheid om gerichte opleidingen/cursussen te volgen. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-metaalverwerkingsbedrijf. Company description

Wanneer je aan de slag gaat in deze functie als monteur technische dienst dan ben je werkzaam in een unieke omgeving waarbij je op elke verjaardag een goed verhaal hebt. Er staan machines op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Tevens betreft het zeer divers werk waarbij er allerlei voorkomende werkzaamheden zijn die de functie divers en afwisselend maken.


We offer technical vacancy Medewerker Technische Dienst (Regio Midden)

Wij bieden een tijdelijke overeenkomst van 12 maanden (1 jaar) met daarna de optie op een vast contract en zekerheid.
Reiskosten worden vergoed en er bestaat de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen. Er hangt een ongedwongen en prettige werksfeer waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Dit blijkt ondermeer uit het feit dat mensen hier lang blijven werken.

 


Required Skills / Qualifications technical vacancy Medewerker Technische Dienst (Regio Midden)

Wij zoeken iemand met een opleidingsachtergrond richting werktuigbouwkunde. Wanneer je een elektrische achtergrond hebt in combinatie met de juiste mechanische kennis en ervaring dan kom je ook in aanmerking voor deze leuke en uitdagende baanBij voorkeur woon je in een straal van 50 km rondom Utrecht of daarbinnen en je vind het leuk om door middel van nieuwe technieken je kennis te verbreden. Belangrijk is dat je een gastvrij en sociaal karakter hebt en zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneert. Bij voorkeur ben je in bezit van rijbewijs BE. 

 


Other information

Location:
Utrecht
Education level:
Vocational
Sectors:
Industry
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Sandra Warmels
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
sandra.warmels@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.