Skip to main content

Medewerker Technische Dienst

Country: the Netherlands – Location: Yerseke – Education level: VocationalFlexible

Ben jij ZZP'er, schoolverlater of ben jij die ervaren elektrotechnicus en wil je projectmatig werken? Wij hebben mooie en langdurige projecten in Nederland en België beschikbaar, waarbij een vaste baan bij de opdrachtgever altijd bespreekbaar is.

Job Description technical vacancy Medewerker Technische Dienst

  Als medewerker Technische dienst ga je aan de slag bij een bedrijf dat schelpen verwerkt tot diversen producten. Ben je leergierig met een achtergrond in de Elektrotechniek en wil je jezelf     ontwikkelen in de werktuigbouw, pneumatiek en PLC techniek dan is dit voor jou het juiste bedrijf. Na een gedegen inwerkperiode bestaan je werkzaamheden uit het onderhoud aan de machine's, storing zoeken en de daarbij horende reparaties. Soms moeten er ook machine's verplaats worden en zal de montage en demontage ook tot een van jou taken behoren. Er is zelfs ruimte om binnen de organisatie de benodigde tekeningen op kantoor te maken met Autocad. Dit zal dan niet hele dagen in beslag nemen maar zegt wel iets over de diversiteit van deze functie en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Na een jaar te hebben gewerkt voor Maintec krijg je een contract aangeboden van onze opdrachtgever.


Company description

Maintec Zeeland is dé technisch detacheerder in de regio Zeeland. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote landelijke installateurs in Nederland en België als lokaal sterke MKB-bedrijven.


We offer technical vacancy Medewerker Technische Dienst

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, ADV dagen en andere vergoedingen adhv de te volgen CAO.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode.

Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomst perspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.

 


Required Skills / Qualifications technical vacancy Medewerker Technische Dienst

  • Je beschikt over een afgeronde VMBO en/of MBO opleiding in de richting elektro of gelijkwaardig;
  • Je hebt 0 tot 3 jaar relevante werkervaring als elektromonteur of elektrotechnicus;
  • Je hebt aanvullende cursussen gevolgd zoals NEN 3140, 1010, 3840, Atex (pre);
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt ervaring in de elektrotechniek. Kennis van werktuigbouwkunde en/of pneumatiek is een pré;
  • Je heb een geldig rijbewijs B;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en bent leergierig.

 


Other information

Location:
Yerseke
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Bart Tramper
Contact address:
Spuistraat 104
Zipcode:
4381 HT
Location:
Vlissingen
Phone number:
+31118440199
email:
bart.tramper@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.