Skip to main content

Medewerker Zetterij

Country: the Netherlands – Location: Emmeloord – Education level: Basic levelFlexible

Ben jij op zoek naar een eerste baan of een andere uitdaging? En wil je graag werken binnen een vooruitstrevend familiebedrijf? Lees dan snel verder en reageer!

Job Description technical vacancy Medewerker Zetterij

Als medewerker Zetterij ben je onder andere verantwoordelijk voor het kwalitatief en kwantitatief juist uitvoeren van alle voorkomende bewerkingen (kanten, persen en walsen) op de diverse machines.
Daarnaast zorg je voor de administratieve afhandeling van de bewerkingen. De medewerker waar onze opdrachtgever naar op zoek is, is sterk klantgericht, houdt zich aan de afspraken/procedures en levert een belangrijke bijdrage aan het goede imago van het bedrijf. De hoofdtaken zijn het zetten/kanten en het daarbinnen zelfstandig schrijven van programma’s op basis van een tekening en klantspecificaties. Tevens behoort het persen en walsen van platen en profielen tot je verantwoordelijkheidsgebied.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er zeker de kans om meer de breedte en/of diepte in te gaan binnen de functie. Zo kun je bijvoorbeeld verantwoordelijk worden gemaakt voor het begeleiden van nieuwe medewerkers, mocht dit bij jou passen.

Company description

Onze opdrachtgever is sinds 1982 een innovatieve producent van systemen en andere metaal gerelateerde producten voor toonaangevende multinationals in de agrarische sector.
Het betreft een hecht familiebedrijf met inmiddels 320 vaste medewerkers in dienst, verdeeld over vier disciplines welke er binnen het bedrijf zijn.
Voor het onderdeel Staalservice is onze opdrachtgever ter uitbreiding van het huidige team op zoek naar een Medewerker Zetterij.

We offer technical vacancy Medewerker Zetterij

Als Medewerker Zetterij zal je een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf innemen, waarbij een prettige, informele werksfeer met collega’s heerst.
Je komt te werken met de nieuwste machines (modern machinepark) en bepaalt zelf of je in de dagdienst (4x9 uur) of in de twee ploegendienst wilt werken.

Naast een goed salaris (afhankelijk van ervaring tussen de €2122 en €2575 per maand op basis van 36 uur) volgens het eigen loongebouw van onze opdrachtgever (deze is boven CAO) zal je, wanneer je in dienst komt bij onze opdrachtgever, in aanmerking komen voor verscheidene vergoedingen zoals een winstuitkering en een gezondheidsbonus. Ook een passende reiskostenvergoeding maakt er onderdeel van uit. Een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand is standaard.

Onze opdrachtgever biedt ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om diverse vak gerelateerde certificaten en/of opleidingen te volgen.

Bij goed functioneren hoort een vast dienstverband! Laat jij zien dat je uit het juiste metaal bent gesneden, dan zal daar een langdurige verbintenis met dit bedrijf tegenover staan in de vorm van een vast contract.


Required Skills / Qualifications technical vacancy Medewerker Zetterij

Als Medewerker Zetterij beschik je over de volgende functie-eisen:

- LBO+ technisch  werk- en denkniveau;
- Enige jaren werkervaring binnen een vergelijkbare functie;
- Goede kennis van buigen;
- Goed tekening kunnen lezen;
- Flexibele instelling.

Other information

Location:
Emmeloord
Education level:
Basic level
Sectors:
Various
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.