Skip to main content

Metaalbewerker

Country: the Netherlands – Location: Emmen – Education level: VocationalFlexible

Liefde voor metaalbewerking? Technisch inzicht en ambities om jezelf te blijven ontwikkelen? Jij bent onderdeel van het geheel en zonder jou is er geen eindproduct!

Job Description technical vacancy Metaalbewerker

Jij als metaalbewerker bent hier verantwoordelijk voor de voorbewerking. Tot jouw beschikking staat een cnc snijmachine. Grote platen staal worden door de bovenloopkraan aangevoerd. Deze komen op de baan te liggen en jij als cnc snijder voert het programma in dat gedraaid moet worden. Ondertussen dat de machine zijn programma afwerkt houdt jij je bezig met jouw eigen werkplaats en de volgende machine waar jij verantwoordelijk voor bent. De kantmachine : De metalen delen waarin een hoek moet worden "gekant" liggen klaar en jij beheerst dit bakbeest van een machine. Met ongekend geweld en kracht wordt het metaal in de juiste hoek gekant. Ook hier ben jij als cnc operator verantwoordelijk voor de gehele afdeling. Heb je ambitie om als leidinggevende op te treden? Er is ruimte voor ontwikkeling. 

Goed om te weten is dat je geen cnc ervaring hoeft te hebben om deze machines eigen te maken. Met een beetje inzet en motivatie ontwikkel jij je intern tot professional. 

Company description

Jouw nieuwe werkgever is een innovatief ontwikkelaar en bouwer van machines ten behoeve van de recycle industrie. Klanten over de hele wereld maken al gebruik van deze machines en die worden gewoon hier in het Noorden gebouwd. Alles behalve het aanbrengen van coating op de metalen delen wordt intern gedaan. In de gezellige hal klinkt de radio, je loopt over de verschillende afdelingen en je merkt dat je onderdeel van een team bent.
Je hebt de voorbewerking, lassers, metaalbewerkers, voor-en-af-montageafdelingen. Het is seriematig maar ook enkel stuk werk. Samen werken jullie in dagdienst tot maximaal een uur of 4 en is er dus volop ruimte voor vrije tijd. Uiteraard wordt er heel sporadisch om flexibiliteit gevraagd waarin jullie samen de schouders er onder zetten om die belangrijke order af te ronden. 


We offer technical vacancy Metaalbewerker

 • Geld! afhankelijk van opleiding/ervaring € 2000 - € 2600;
 • ruim 27 zonnige vakantiedagen om de bbq vaak aan te steken. hier bovenop nog eens 13 adv dagen;
 • reiskostenvergoeding van € 0.19 per kilometer;
 • ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • een dagdienst functie;
 • bij positief kans op een contract bij de opdrachtgever.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Metaalbewerker

Het énige wat wij van jou vragen:

 • Afgeronde MBO 2 metaalbewerkingsopleiding of vergelijkbaar; 
 • cnc kennis of bereid deze kennis eigen te maken; 
 • Affiniteit met metaal;
 • teamspeler zijn;
 • Maar ook zelfstandigheid uitstralen;
 • Verantwoordelijk voelen.


Other information

Location:
Emmen
Education level:
Vocational
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.